pa80 PROBLEM yardim

Cevap: pa80 PROBLEM yardim

masum83 upper ile denedim si tusunu basili tuttum ve upper'e bastim olmadi upper2 yine bastim yine olmadi sanirim flash kart dolayidir ama emin olmak istiyorum onun icin .

senin olayın flash karttan değil bence.şimdi sen başka bisetten sadece global dosyasını yükle olacakmı bakalım.flash karttan böyle bşey olacağını sanmıyorum.

tamam deniyecem cunku bir kac arkadas diyor ki flash karttan cunku onlarinda basina geldi

denedim olmadi benim tahminim flash karttan dolayi zaten flash kart turkish arabic ondan belki si bozuk geliyodur

Yok senin olayın Flaş karttan olamaz çünkü flaş kartını beraber sildik. İçi şu an bomboş. Ne zaman yükledin ki bozuk olsun. Gene soruyorum, Bütün Sİ tuşlarındanmı bozuk ses alıyorsun yoksa sadece bir tuşdanmı?

abi bence koma verilmiş o tuşlara scale bölümünü bul şimdi nerden giriliyodu unuttum ordan ayarları değiştir bi değişecekmi?

denedim olmuo

olmadı restore yap.format at

nasil yaparim formati lutfen

denedim olmadi benim tahminim flash karttan dolayi zaten flash kart turkish arabic ondan belki si bozuk geliyodur

aleti araplardan aldiysan onlarin butun setleri si uzeri komalidir,hemde beya komalidir,yeni format atip,yeni set yuklersen duzelir.