pa80 ne karta set atmak kop yalamak nasıl acil yardım arkadaşlar

• Konbuyu başlatan ahmet02
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 3K

ahmet02

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
öncelikle herkese iyi günler diliyorum arkadaşlar benim sorunum pa80 kartıma set atmak istiyorum ve birde nasıl tekrar kart dan kopya yapa bilirim diskete setimi sitede var bir açıklama ama ben yapamadım arkadaşlar bunun yolu nedir nasıl nerden set atarım karta ve nasıl tekrar auod load geri kop yapa bilirim diskete şimdiden teşekürler ediyorum umarım yardımcı olur sunuz arkadaş lar acil lazım akşama dügün var kolay gelsin

Cevap: pa80 ne karta set atmak kop yalamak nasıl acil yardım arkadaşlar

arkadaşlar sayın sazgurbu hocam lütfen yardım bukonuda acil lazım akşam dügün var yetiş tirmem lazım saygılar

1-Siteden indirdiğiniz backuplar (16MB için) yaklaşık 10-11 parçadır.
2-Pc de masa üstünde kaç parçaysa o kadar klasör olusturun.(diyelim 10 parça olsun) 10 klasör yani...
3-Bu oluşturdugunuz klasörleri numaralandırın(1 den 10 a kadar)
4-Numaralı klasörlerin herbirinin içerisine "Korg.CRD" adında klasörler koyun(alt klasör-klasörün içinde klasör yani)
5-İndirdiğiniz 10 parça backupı numara sırasına göre klasörlerin içindeki Korg.CRD klasörlerinin içine koyunuz...
6-10 adet disket temin ediniz...
7-Bu disketleri numaralandırın(1 den 10 kadar)
8-Disketlerin içerisine masaüstünde numaralı klasörlerin içerisinde bulunan Korg.CRD klasörlerini kopyalayınız...
9-Org'da DİSK menüsüne girerek CARD RESTORE yi acıp ilk disketi takıp ENTER tuşuna basın...yükleme baslayacaktır
10-Bu işlemi 10 diskete kadar sürdürün zaten sırayla disketleri isticek org kendılıgınden.
11-Son disketi(10 uncu) taktıktan ve yukleme bittikten sonra kart yükleme işleminiz bitmiş demektir...
inşallah işine yarar.. be denemedim kullandığım setten çok memnunum.. ama bi dene bakalım inşallah olur..

Sevili kardeşim öncelikle verdigin cevap için çok teşekürler benim sorunum kart yükleme deyil karta auto load set ni sasıl atarım karta set atmak istiyorum auto load set ni ve attıkdan sonra geri nasıl auto load set ni diskete kop yalaya bilirim onu sordum inşallah yardım cı olur sunuz arkadaşlar bukonuda acil yadım lüsfen kolay gelsin

önce elindeki kartın AUTOLOAD.SET'ini diskete copy yapıyorsun. Daha sonra karta atmak istediğin style ve program dosyasını disketteki AUTOLOAD.SET içine kopyalıyorsun. Bundan sonra tam tersi disketteki AUTOLOAD.SET'i karta copy yapıyorsun tamamı budur.

cardmanager programı ile kart kilidini açamazsın. Zip dosyası içindeki BPA80.SYS dosyasını boş bir diskete yükleyip disketi ve kartı taktıktan sonra klavyeyi açacaksın.Klavye açılınca ekranda load on from disk ? çıkacaktır. Enter'a basarsan 15-20 sn kadar sonra karşına 2 seçenek çıkar. Çıkan iki seçenekten Protect card olan kilitsiz kartı kilitler , Erase card olan seçenekte kartı formatlar. Erase seçeneğini seçerek kilitli kartını formatlayabilir ve istediğin herhangi bir back up'ı restore yapabilirsin kartına.

teşekürler sazgurubu hocam verdigin deyerli bilgi için kolay gelsin hayırlı günler

Amaaaaa bence sen birşeyleri yanlış yapıyorsun. Şöyleki, SET orga yüklenir, BACKUP karta yüklenir. Sen SET diyorsun hiç alakasız KART tan bahsediyorsun.

Bu konulara da dikkat et kolay gelsin Saygılarımla,

KARMA KART YAPMAK
Öncelikle beğendiğiniz cardın kilitsiz becaplarını bulamanız gerekir. Diyelim ki buldunuz.Bunu card a yükleyip HDD veye FD üzerine EXPORT etmeniz gerekir.Daha sonra samples sıralamasını bozmadan önce kitleri sırasıyla tabiki bu sıralamayı PROĞRAM düğmesine bas AC PİNAO gibi tek sesli bir ses seç,rROM yerini CARD yerine getirerek tek tek sıralamayı yaz sıfırdan başlayarak yaz.Bu sıralamayı aynen olduğu gibi geri İMPORT KMP olarak geri yükle ritimler kısmını yani kitlere kadar olanı ondan sonra beğendiğin ses KMP lerini tek tek at.Setlerde oynama yapmak istemezsen.Önceden çekmiş olduğun AUTOLOAD.SET dosyasını USER ine çağır.Ritimler de gelmiş olur kitlerde.Sonra yeni attığın sesleri önce orgun üzerinde USER! veUSER2 ye yerleştir. İşlem bittikten sonra SAVE deyip CARD bölümünü seç yaklaşık 25 dakika kadar sürer. bekle Böylece karma Kartın hazır güle güle kullan. Şimdiden hepinize kolay gelsin. Saygılarımla,

teşekürler hocam tamdabuydu anlamak istedigim çok yardımcı oldunuz allah razı olsun saygılar sevgiler kolay gelsin sazgurbu hocam