PA80 mi? PA800 mü?

• Konbuyu başlatan bigali
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 10K

bigali

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.ilanveriyor.com
Enst.
KORG PA80 - ROLAND G600 - KORG PA60
Sayın ve değerli üstadlarım...
Roland G600 ile klavye ile tanıştım fakat günüzde artık ne kadar efsanede desek bu orgların ritimleri gerek biz çalan gerek dinleyenleri doyurmuyor çoşturmuyor...

Bende PA80 yada PA800 almaya karar verdim, ama;
PA800'ün çok arıza çıkardığı doğrultusunda aldığım duyumlar beni kararsız hale getirdi... Zaten PA80 sıfırda yok, e PA80'inde sıfırını almayı düşünüyorum.

Şimdi kararsız kaldım;
PA800 alsam pişman olurmuyum?
Gerçi, bazıları uygun bi şekilde kullanırsan sorun çıkmaz diyor ama genel olarak PA800 sorunlu bir aletmidir?

Bu konuda bilgilerinizi paylaşıranız sevinirim.

Teşekkür ederim.

Cevap: PA80 mi? PA800 mü?

korg pa 80 sıfır bulman zor,ama pa800 alabilirsin, evet ben de duydum pa-800 sorun çıkartıyor diye,ama pa 800 harika bir alet, artı piyasada nevalesi de bol set ve ritimler yani...

pa800 al pa80 kabak tadı veriyor artık teknolojiyi takip et

bencede PA800 al.iyi kullanırsan hiç sorun yaşamazsın.istediğin her sesi ritmi değiştirme olanağın var.çok zengin bir alet.piyasada nevalesi çok kadirbeyin söylediği gibi.bence hiç düşünme.hayırlı olsun.:)

dostum pa80 ve 800 arasında kararsızsın diye sanıyorum illede bu 2 orgtan birini alacağım diyorsan 800 al şansına sorun çıkarsada gülü seven dikenine katlanır pa80 de iyi bi set yükletmen gerekir ama başka bi klavyeye yönelirim dersen sx3000 xd9 sorunsuz ve kliateli sound alırsın derim tercih senin pa800 ler sık sık sorun yaratsada herkeste yaratmıyor arada 1 çıkıyor pa80 dönemide geçti gibi inşallah sorun yaratmayan pa800 e denkgelirsin saygılar

macitvega arkadasim sana katiliyorum bencede p800 derim

ama kimi org sorunsuz çıkıyor kimisi her gün sorun yaratıyor sanırım bu modelde 2 çeşit biri tam çin biri italya parmaklı çin:)

pa800 ilk alanlardan biriyim bugune kadar sukur ne bir ram problemi nede baska bir problem yasadim..piyasadaki butun setleride alete yukledim pekte bakmam alete hanim kizar bana ekmek yiyorsun temiz bak der pa80 3 yil yatagin altinda durdu bir donup bakmadim bile daha 1 ay once sattim ..pa800 ile pa80 kiyasi yapmana bile gerek yok ustunlugu sound,u ve kullanisli olmasi hafif olmasi super bu suna benzer ben 2000 model arabayami binsem 2007arabayami binsem gibi birsey mutlaka konfor farki vardir...

aynen katılıyorum

sen yamaha or 700 v2 yi dinlemeden sakın karar verme.