Pa80 kart yüklerken sıkıntı

• Konbuyu başlatan RossMax*
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 2K

RossMax*

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa80
arkadaşlar crdleri hazırladım disketi takıyorum sayfa 11 e geliyorum card restoreye newname1.crd falan klasörü görüyorum enter diyorum hiç bi hareket yok lütfen yardım edin :S

Cevap: Pa80 kart yüklerken sıkıntı

Kardeşim crd'lerle uğraşma, hep hata alırsın. Bin dosyası olan bir set bul, pcden karta direk yükle.

Önce disketleri nasıl hazırladın orası çok önemli. Yüklemek için ilk disketi takıyorsun kartını önce formatla sonra DİSK> MENÜ>ULİLİTES> bas (Page) sayfa 10'a gel F2 ye bas FD yazsın diskette ki kart ismini göreceksin F2 ile onayla enter/yes yap senden F4'e basmanı isterse onuda yap Working 0% diye birşey çıkarsa bekle ilk disket bittikten sonra çıkar 2'ci disketi tak enter/yes yap ondan sonra org senden sırası ile diğer disketleri isteyecektir. Working 100% oluncaya kadar bekle sakın orgu kapatma fişini falan çekme çıkman gerekir ise exınt ile çık yoksa kartın bozulur ve kullanılamaz hale gelir. Disketleri yanlış hazırladıysan da haberim olsun sana onu da yazayım. UNUTMA PAGE 10 (11 Harddiskten olursa) Kolay gelsin Saygılarımla,

crd yükliceksen bence disketle mümkün değil çünkü ya tanımaz ya hata verir şahsen ben usb emulatör aldım hikmet odacı abimizden kullanıyorum ancak ole...