pa80 ilk kullanma bilgileri lazım

• Konbuyu başlatan akor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 4K

akor

paylaşımcı üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
elektro ve klasik gitar
arkadaşlar daha önce kartsız olarak pa60 kullanmıştım ama 2 sene oldu satalı.şimdi pa80 aldım.sorduklarıma cevap verirseniz sevinirim.sitede aradım ama bulamadım.mevcut kart ve seti kullanacam.1-aleti açtım,kartı taktım.bundan sonra kartı nasıl devreye alıcam ve içersindeki sesleri tek tek nasıl seçecem,sayfaları nasıl değiştirecem.2-karta ait alete yüklenen ritimleri nasıl dinleyecem ve sayfaları hangi tuşlarla hareket ettirecem.kullanma klavuzunu bir ara kitap haline getirecem,sonrası zaten ince iş.o bilgileri siteden indirdim.bana ilk adım lazım.yapacağım işleri tek tek anlatırsanız süper olur.şimdiden teşekkürler.saygılar....

Cevap: pa80 ilk kullanma bilgileri lazım

daha önceden kartsız pa kullandığımdan,aletin başına oturunca 10 dakikada olayı çözdüm.tek bilgi lazım. oda daha önce hiç kart kullanmadığımdan.aleti açıp kartı taktıktan sonra hangi tuşlarla kartı içeriğini kullanabilirim.alette emo cevo kart ve seti yüklü.saygılar....

arkadaşlar daha önce kartsız olarak pa60 kullanmıştım ama 2 sene oldu satalı.şimdi pa80 aldım.sorduklarıma cevap verirseniz sevinirim.sitede aradım ama bulamadım.mevcut kart ve seti kullanacam.1-aleti açtım,kartı taktım.bundan sonra kartı nasıl devreye alıcam ve içersindeki sesleri tek tek nasıl seçecem,sayfaları nasıl değiştirecem.2-karta ait alete yüklenen ritimleri nasıl dinleyecem ve sayfaları hangi tuşlarla hareket ettirecem.kullanma klavuzunu bir ara kitap haline getirecem,sonrası zaten ince iş.o bilgileri siteden indirdim.bana ilk adım lazım.yapacağım işleri tek tek anlatırsanız süper olur.şimdiden teşekkürler.saygılar....

alirıza abi ilk önce tekrardan hayırlı olsun yenı orgun diyelim,

kartdaki sesleri rtmleri diye birşey yok,,orga kartı taktığında sesler zaten otomatık olarak ses seçim tuşlarında görünüyor,,misal,piano tuşundaki sax tuşundaki sesler,,orga kart takıldığında zaten otomatık olarak org kartı devreye sokuyo,,rtmler sesler zaten set olarak orga yüklendiği için,rtm ve sesleri,rtmleri rtm bölümünden sesleri ses seçim bölümünden görebilirsiniz,,msn den size daha detaylı yardımcı olabilirim alirıza abi,her türlü desteği vereceğim size rahat olun,,

pa80 in hayırlı olsun ali rıza abi

sayın abim öncelikle yeni klavyeniz hayırlı olsun,sol taraftaki ritimleri seçtiğiniz siviçlerden en soldaki yani dırect hd yazan sivice 2 kere basın her iki kırmızı ışığı yakın.bu konumdayken user 3 e basın kartın içindeki ritimleri açmış olursunuz .her basışınızda 6 sayfa ritim çıkacaktır.dilediğinizi seçin.fakat seçtiğiniz ritimleri editlemeye kalkmayın ritim kitlerini veya alt yapıları değiştirip kayıt etmeye kalkmayın.kart ritimlerini editleyip write yaptığınız anda kart bozulacaktır dikkatli olun.setlerin ritimleride user 1-2-3 nolu banklarda mevcuttur.kartın içindeki seslerde performans bölümünde mevcuttur şimdilik sesleri buradan kullanın.zamanla kartınızı kendiniz yüklemeyi öğrenirsiniz.daha önce pa serisi kullandığınız için set yüklemek problem olmayacaktır.fakat yüklediğiniz setlerin mevcut olan kartınızla uyumlu olması gerekmektedir.yardım mesajlarınızı gördüğüm sürece yardımcı olurum ...........kolay gelsin.

feraza kardeşim çok sağol.ileride inşaalah değerli bilgilerinden faydalanacağım.levençim çok sağol.kullanmasını beceremediğimden gw8 i satmak zorunda kaldım ve aklımdan hiç çıkmayan pa80 de karar kıldım.erkan1979 kardeşim sağol tam istediğim bilgileri vermişsin.yarın kısmetse deneyecem verdiğiniz bilgileri.ben org tekniği yönünden sıfır sayılırım.edit,ritim yazma becerebileceğim şeyler değil.sadece hazır seti kullanabiliyorum.o bakımdan ayarlarla oynamam mümkün değil haliyle.çok sağolun arkadaşlar sizlerin sayesinde org çalmak benim için artik vazgeçilmez oldu.sağolun varolun ve de yaşasın trakya müzik.saygılar.......

hayırlısı olsun hocam güle güle kullanın yinede ellerınızden öptüm.

erkan kardeşim dediklerini aynen uyguladım,herşey tamam oldu.çok teşekkürler.yalnız alette kulaklık çıkışını bulamadım.pa60 da vardı,bunda birtürlü bulamıyorum.phones yazan yer yok.ben mi bulamıyorum ne,kulaklıkla dinleme imkanı olmuyor mu.saygılar....

sayın abim büyük ihtimal buldunuz ama,picbender hizasında orgun ön tarafına,en kalın do tuşunun altına bakın.kolay gelsin.

vallaha helal olsun erkan kardeş o kadar aradım bulamadım,meğerse kulaklık çıkışı beni görüyormuş.he he.şimdi herşey tamam oldu.yeri bilmediğim için aletten ses çıkınca kocakarıyla papaz oluyordum.şimdi rahat rahat kimse duymadan çalabileceğim orgu.tekrar teşekkürler.saygılar......