PA80' i PA800' e dönüştürme !!!

• Konbuyu başlatan mfsert
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 13K
Cevap: PA80' i PA800' e dönüştürme !!!

Pa 80 nin sample hafızası 16mb olduğundan kaliteli sampller atmak zor.Kaliteli bir ses PA modellerinde ortalama 6 veya7 mb yer kaplıyor.sampleyi kesip mb düşürürsende kalite düşüyor .

ya tabiki pa80 modası hiç geçmez asırlık alet siz ihtiyarlayana kadar daha en az 40 sene pa80 kullanın :D
yeni çıkacak olan pa3x setlerini şimdiden pa80 çevirmeye başlayın anca çevirirsiniz:p

hocam biz asırlık alete pa2 x sin samplerlerini uyanlarını yüklüyoruz..ama sizin yeni dediğiniz sx3000 e hiçbir şey yüklenmiyo,çevirmeyede bişey bulamıyosunuz ,içindeki kuru sesler yeter size bi asır :D :D :D :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam biz asırlık alete pa2 x sin samplerlerini uyanlarını yüklüyoruz..ama sizin yeni dediğiniz sx3000 e hiçbir şey yüklenmiyo,çevirmeyede bişey bulamıyosunuz ,içindeki kuru sesler yeter size bi asır :D :D :D :D :D

Ama kardeş bişey unuttun. Ketrondaki seslerin doğallığını ve kalitesini hayatta korgda bulamazsın. Ne yaparsan yap korg ketronun soundunu yakalayamaz. Bence xd9 pa80 e on basar heryönüyle.

Ama kardeş bişey unuttun. Ketrondaki seslerin doğallığını ve kalitesini hayatta korgda bulamazsın. Ne yaparsan yap korg ketronun soundunu yakalayamaz. Bence xd9 pa80 e on basar heryönüyle.

o senın zevkın,,sana resimlerimi atım xd9 la pa 80 le her ikisinide kullandım,,bana göre pa 80 üstün,,hemde fazlasıyla,,sana görede xd9 üstün tamamen zevk meselesi,,

ustalar, pa80'in yanında XD9 traş yaw :D

kimine davul sesi,kimine keman sesi hoş gelir.haliyle feraza doğrusunu söylemiş.saygılar..

bu arada en başta konu açan arkadaşa yardımcı olayım.sitemiz de mürhen kardeşimizin paylaştığı 3 kart ve setlerin içersinde cevo nun pa800 sesli kart ve seti de mevcut.pa80 için.pa80 almanın şu ara tam zamanı,yoksa krize inat nisan da 3000tl,ye çıkacak fiatı he he....

ALLAH ın izniyle alemin kralı dediğin korg pa 800 ün sahibi oldum..çok memnunum..ALLAH ım isteyen herkeze nasip ettsin. ben düğüncüyüm yaptığım işi 5 misli daha iyi yapıyorum veya öle sanırıyorum..ama çok farklı gerçek sesler kulaga hoş geliyor...ben bu konuda şöyşe diyebilirim:
ben pa 60 kullanıyordum sonra pa 800 aldım, aslında niyetim pa 80 almaktı ama 1 seneye kalmadan pa 800 diye hoplayacaktım:) bunun farkındayım yani. Dedim bi kere olsun iyisi olsun ve aldım memnunum tavsiye ederim....
Paran yoksa pa 80 ....varsa pa 800.. (benim paramda yoktu ama pa 800 için buldum) :)) ALLAH a emanet olun .....ÇANKIRI MEHMET SAZ ;)

ALLAH ın izniyle alemin kralı dediğin korg pa 800 ün sahibi oldum..çok memnunum..ALLAH ım isteyen herkeze nasip ettsin. ben düğüncüyüm yaptığım işi 5 misli daha iyi yapıyorum veya öle sanırıyorum..ama çok farklı gerçek sesler kulaga hoş geliyor...ben bu konuda şöyşe diyebilirim:
ben pa 60 kullanıyordum sonra pa 800 aldım, aslında niyetim pa 80 almaktı ama 1 seneye kalmadan pa 800 diye hoplayacaktım bunun farkındayım yani. Dedim bi kere olsun iyisi olsun ve aldım memnunum tavsiye ederim....
Paran yoksa pa 80 ....varsa pa 800.. (benim paramda yoktu ama pa 800 için buldum) ) ALLAH a emanet olun .....ÇANKIRI MEHMET SAZ ;)