- Enst.
- Roland em-2000 Korg PA600
Selam Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum. Seneler sonra yeniden Muzige donus yapip 10 senelik em 2000 inimi satip PA 80 aldim. Genellikle Sanat muzigi caliyorum. Izmirden taninan bir magazadan 16 mb Emo cevo karti ve setini getirtdim. Yalniz sesler ve ritimler sample'lar beni hic tatmin etmedi. kemani klarneti baglamasi hosuma gitmedi. toplasan bir tane keman loop var kartta.
Sizce bu normal mi? yoksa ben uzun yillardir teknoloji ve muzikten uzak kaldigim icin, cok seylermi bekledim.
Birde, bu kart bana nakliye dahil neredeyse 250 dolara mal oldu. yeni yeni bu siteden ve sizlerden backup vs bilgilerini okuyor ve ogreniyorum, bulundugum yerde bos 16mb kart 110 dolara bulunabiliyor. yani bos karta backup yapsaydim disarida dolu olarak satilan kartlarla ayni performans ve sample alinirmi?
Cevaplariniz icin simdiden Tesekkur ederim..
Sizce bu normal mi? yoksa ben uzun yillardir teknoloji ve muzikten uzak kaldigim icin, cok seylermi bekledim.
Birde, bu kart bana nakliye dahil neredeyse 250 dolara mal oldu. yeni yeni bu siteden ve sizlerden backup vs bilgilerini okuyor ve ogreniyorum, bulundugum yerde bos 16mb kart 110 dolara bulunabiliyor. yani bos karta backup yapsaydim disarida dolu olarak satilan kartlarla ayni performans ve sample alinirmi?
Cevaplariniz icin simdiden Tesekkur ederim..
Moderatör tarafında düzenlendi: