Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
yedekleme yaparsan sıkıntı olmaz,
düzenlediğin şekilde diskte kalır,
orgun üzerindeki düzenlemiş olduğun seti ritim ses kısaca hepsi diskete kopyala,
diskete kopyaladığın zaman silinmez,
orgun üzerinden diske kopyalama işi en sağlıklı olanıdır bence,
ilerde setin silinirse kopyaladığın disketten direk yükleme yapıp tekrar kullanabilirsin
hocam siz sanırım yanlış anladınız beni user1,2,3 bölümlerini zaten diskete attım benim amacım hani Jazz1 Jazz2 diye banklar var ya ben orayada ritimler atmıştım orgun kendi ritimlerinin üstüne yükledim onları nasıl kaydederim diye soruyodum ben![]()
Detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam yaptım elinize sağlık allah razı olsunsanırım benim anlatmak istediğimi anlamadınız rossmax
fabrikasyon ritimler dahil setin ritimleri sesleri herşey dahil bakup olarak diske çekmekten bahsediyorum,
bakupları komple diske kopyalama yedekleme yaparsan setle birlikte fabrikasyon ritimlerde ve değiştirdiğin fabrikasyon ritimleride diske atılır,normal yedekleme yaparsan sadece seti yedekler,komple bakup olarak yedeklediğinde hem fabrikasyon ritimler hem seti komple yedeklemiş olursun,
komple bakup olarak yedekle,
yok ben bi kaç tanesini alacam derseniz,factorsin style kilitini kaldırıp
disk tuşuna basın,save seçip ALL yazısı çıkınca open seçerek banklara ulaşın,
alacağınız ritim hangi bankta ise o ritimi bulun,bu arada tempo tekerleğinide kullanarak ritimleri gezebilirsiniz,
ritimi bulduğunuzda seçin ve enter bastığınızda ritim diske yedeklenecektir,
not, sayfaları açarken open sayfalardan geri gitmek için close seçiniz,