pa600Qt süper set

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan74

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa900 pa600Qt-pa500 -pa55- pa80
pa600Qt süper set arkadaşlar internette siteleri var ismini vermicem kilitsiz set nemiş efendim süper setmiş videolarını reklam yapmışlar youtube ye koymuşlar ve 150 lira karşılığında satıyorlar inanmayın ben kazıklandım o seti aldım 150 lira verdim insanlar niye böle dürüst değil anlamadım piyasadan bizim sizin paylastığınız setleri toplamış kendi adını yazmış üstüne sonrada süper diye satıyorlar yapmayın ayıp haram bilginize kilitli olmayan bir seti almayın ben kazıklandım onların bana 150 liraya gönderdikleri set inanın sizlerin paylastığı set ve 1 tane düzgün 2-4 lük ritim bile yok üstünde birde bana kendi yazdığımız ritimler dendi yazık helal iş yapın 150 lira ya kadar düştünüzmü ya haram et micem çünki çoluk cocukları vardır ben 150 lirayla batmam bilginiz olsun diye sölüyorum kimden bahsettiğimi anlayanda olmuştu belki

Cevap: pa600Qt süper set

bende hemen hemen alıyordum seti,abi one set öyle ne 2-4 ne oryantal ne roman var sette,bide cuvcuv diye tam komedi ataklar,şu sitedede dediğin sete 10 basacak bisürü bedava set var,harbiden yazık paralara,bide şunu anladım bu tip usb alacaksan canlı canlı inceleyeceksin 3-demoya bakıpta yanılmayacaksın bunuda tekrar anlamış olduk bu sayede,saygılar....

kilitsiz usb ye para verilmez. düz mantık adam usb yi kilitlemiyorsa zten ugrasmamıştır birşeylerle sıfırdan emegi olsa kilitler verir.

zaten nası oluyorsa her set süper oluyor hiç orta ayarda olanı görmedim

Kilitsiz bir USB almak demek o Usb'ye para veren vermeyen herkezin kullanımına açık hale geleceğini bilmek demektir. Yani çöpe atılan paradır. Korg'un malum sitesinde çok tartışmlar yaşandı .Ben yurtdışında yaşıyorunm ve bu malum USB DE zaten Avrupada çok tartışıldı formlarda. Herkez USB'nin ordan buradan toplama olduğunu söylüyor. Ben kimsenin günahını almak istemem ama Bu usb'yi yapan arkadaş en azından USB'Sİ ne saygı gösterip kilitleseydi bu kadar tartışma olmzdı.Piyasadaki hemen hemen bütün paralı setleri kullandım ama hepsi zaten full dolu gelmiyor yine iş size düşüyor PADler ;sesler ;ritimler kendinize göre düzenlemeden EMEK vermeden bir SET oluşturamıyorsunuz. O nedenle Bu paralı USB furyası birilerini zengin ediyor birileri gerçekten Süper emek veriyor diyerleri insanların ahını alıyor. Ben derimki KORG set konusunda KOCAMAN bir OKYANUS biraz vakit harcayıp Kendi setinizi oluşturun ve İNANIN O SET bittiğinde seti asla kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz :) Bu arada Benim MALUM ALMANYA USB si hakkında ki göürşüm ise ASLINDA USB O KADAR KÖTÜ DEĞİL YANİ GÜZEL SESLER DE VAR İÇİNDE RİTİMLER ÖZELLİKLE DİĞER SETLERDEKİ ALIŞILAGELMİŞ RİTİMLERDEN FARKLI YAPILMAK İSTENMİŞ BİRAZ STÜDYO HAVASI ALMIŞ RİTİMLER YOKSA KALIPLAR ORDAN BURDAN BİLDİĞİMİZ SOUNDLAR. KİLİTSİZ OLMASI VE PARA VEREN İNSANLARI MUTSUZ ETMESİ DIŞINDA SET O KADARDA KÖTÜ DEĞİL BU BENİM YORUMUM TABİKİ...

seti paylaş ki herkesin eline geçsin başka kimse bunlara inanıp parasını kaptırmasın.....

paylasılacak gibi değilki şu sitedenindirdiğim setler inanın o sete on basar ama yinede paylaşıcam yanlız o seti değil kendim düzenliyorum editliyorum bitince paylasıcam en kısa zamanda

seti paylaş ki herkesin eline geçsin başka kimse bunlara inanıp parasını kaptırmasın.....

Bu malum set zaten bu formda paylaşıldı sanırım şu anda pa 600 e uyarlanmış hali bir arkadaş tarafından pa 600 süperset olarak zaten paylaşılmış durumda onu indirip kurabilirsiniz fakat 2x 3x ve pa 800 için olanı şu anda bu siteden kaldırılmış .

Bi arkadaşım aldı o seti çok uyardım ama dinlemedi 5 para etmezmiş kazıklandı.İçinde ne doğru düzgün bağlama ne ritm var.Hakkını ara dedim 150 lirayla batmam ALLAH onlara nasip etmez o paraları yemeyi,ALLAH'a havale ettim dedi.

mrb arkadaşlar ben bu seti aldım kullanıyorum gayette güzel sıralanmış ritimler sesler satan kişi hakkında bilmeden yorum yapmayın müzik tartışılır bir daldır herkez herşeyi sever diye bişey yok adam sitesinde videoları çekmiş sesler ritimler var beyenen alıyor beyenmiyen almıyor hasan arkadaşım istersen benimle irtibata geç bende setler var işine yararsa yollim ayrıca süper seti alan çok kişi var onlarda yorumlarını yazsınlar buraya sadece 1 kişi yorum yapıp lekelemesin bu kişiyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...