pa600qt rezaleti....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa600qt rezaleti....

Acikcasi ce set yukluyken özellikle nazi seslerde bende düşük olmasından sikayetciydim.ama biraz alete alisinca ve pa800 seslerini kurcalayarak seslerin yuksek olduğu setleri yuklrdim.ki zaten pa 800 setlerinin hemen hepsinde bubsorun yok bu isi cozdum.gecen yaz caldigim isleri boşuna gecirmisim diye düşünüyorum.

pa800 aletimi ilk aldım Albayrak seti yükledim ve üzerine sadece ilaveler yaptım çünkü başka sete ihtiyacım olmadı..ve bütün ritmlerin ayarları aynı tonda geldi hiçbir düzenleme yapmadım bunları okuyunca aletimi bir kez daha seviyorum..

sen 800 ze devam et kardeş

Ynlendiriliyorsunuz.....
BU SETİ DENE BAKALIM EKSİK VEYA AYAR KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM. KOLAY GELSİN

Hocam orgun bir suçu yok ki bunda sen ağletinle biraz oturup uğraşmalısın yani editlemeler yapmalısın ses seviyesi, seslerin renkleri ve parlaklıklarını ayarlamasını yapsan bide pa600qt lerde general MIDI 2 var x3 pa900 serilerinde ki gibi ,bunlar dahada geliştirilmiş programlar olarak daha kaliteli sesler drum kitlere canlılık veriyor.Bence ses ayarlarını edit bölümünden yapmalısın elindeki ağlet çok iyi ve değerini bil sayın hocam saygılarımla...

Evet sert bir başlık olabilir...Ama artık bıktım usandım arkadaşlar....PA80 X1 500 800 kullanan birisi olarak yapmadığım denemediğim şey kalmadı ama yinede sorunu çözemedim...Ve klavye çalmaktan nefret eder hale geldim....Evet sorun şu düğün yapıyoruz...Açıyorum 2/4 lük 9/8 lik ritim yada dans müziği yapacağız açıyorum bir bolero ritmi buraya kadar her şey normal...Ama gel göreyim performanstan ses seçtiğim de seslerin volümleri düşük. Ne var canım ana ekrandan volümeden upper1 upper2 yi 127 yaparız ses seviyesi yükselir...Evet aynen öyle yapıyorum yine hüsran..Çünkü performanstan seçtiğim enstrüman sesinin volümü yinede düşük....Yani arkadaşlar ritimler parformans sesleri bastırıyor....Düğünde bağlamacı arkadaşım diyor çaldığın melodi duyulmuyor biraz aç diyor bende diyorum sonda ses...Bırakın performans seslerini orgun kendi fabrika seslerinin dahi volümleri düşük....İnanın hayattan soğuttu bu org beni....PA800 de ses volüm sürgüsü var.O sürgüyle seslerin volümünü ayarlıyorduk ve hiç bir sorun yoktu..Ama pa600 de bu sürgü yok.... Bence büyük eksiklik....Bu orgu alacak arkadaşlara tavsiyem iyi düşünsünler.....

slm öncelikle bende 60 kulandım ama hiç sıkıntı olmadı neden dersen klavyeye kendime göre set yaptım ve yükledim burdan indirdiğim bir arkadaşın setinin üzerine bazı eklemeler yapıp öylece güzel bir set çıktı ortaya şimdi ise 90 geçiş yaptım şunu söylemek isterim öncelikler bu aletin ses volmünün yanında (BALANCE)diye bir volüm var sağa doğru cevir ritim fazlalaşsın sola cevir seler fazlalaşsın aslında alette hiç bir hata yok bence yada şöyle yap uperleri 127write performence yap her egldiğinde yüksek sesle gelsin ben şahsi düşüncem kötü alet yok siz biraz seti düzenletin bence alt güzel dir :p

Evet sert bir başlık olabilir...Ama artık bıktım usandım arkadaşlar....PA80 X1 500 800 kullanan birisi olarak yapmadığım denemediğim şey kalmadı ama yinede sorunu çözemedim...Ve klavye çalmaktan nefret eder hale geldim....Evet sorun şu düğün yapıyoruz...Açıyorum 2/4 lük 9/8 lik ritim yada dans müziği yapacağız açıyorum bir bolero ritmi buraya kadar her şey normal...Ama gel göreyim performanstan ses seçtiğim de seslerin volümleri düşük. Ne var canım ana ekrandan volümeden upper1 upper2 yi 127 yaparız ses seviyesi yükselir...Evet aynen öyle yapıyorum yine hüsran..Çünkü performanstan seçtiğim enstrüman sesinin volümü yinede düşük....Yani arkadaşlar ritimler parformans sesleri bastırıyor....Düğünde bağlamacı arkadaşım diyor çaldığın melodi duyulmuyor biraz aç diyor bende diyorum sonda ses...Bırakın performans seslerini orgun kendi fabrika seslerinin dahi volümleri düşük....İnanın hayattan soğuttu bu org beni....PA800 de ses volüm sürgüsü var.O sürgüyle seslerin volümünü ayarlıyorduk ve hiç bir sorun yoktu..Ama pa600 de bu sürgü yok.... Bence büyük eksiklik....Bu orgu alacak arkadaşlara tavsiyem iyi düşünsünler.....

balans düğmesini kulln kardeş.

kardeş bende aldım pa 600 ama bende öyle bir sorun yok.bence sana hiç katılmıyorum rezaletse orgunu değişsirsin ben hemen hemen bütün orgları denedim.ama gayet 600 güzel ve kullanışlı bir alet.ama kesinlikle sana rezalet konusunda katılmıyorum.gidersin güzel bir set bulursun bu işte böylelikle düzelmis olur.

Vay be adamlar 3000 tl lere klavye alıyorlar tuselerini kabullenmişler .. Kardesşim bana göre klavyenin tuseleri iyi olmadıktan sonra o org çöpppp .

Arkadaşlar aramızda olumlu eleştireler olduğu gibi olumsuz eleştirilerde var...Saygı duyuyorum ama kırıcı olmamak kaydıyla....Ben yaşadıklarımı yazdım ve yazmaya devam edeceğim....Yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim....Hırsızın hiç mi suçu yok derler diye bir söz vardır.Olaya bir de o taraftan bakalım....Bir volüm sürgüsü koymak zor olmasa gerek korg firması için....Sonuçta 3000 tl az bir para değil.....En azından tuşelerini güzel yapsaydın...Neyse zaten orgtan memnun olmayan gider satar başka bir org alır..Hepinize bol kazançlar diliyorum.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...