pa600Qt accayip set

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 43
  • Görünümler : 15K
Cevap: pa600Qt accayip set

Link'i yenilermisiniz hocam?

hasan bey bir çok gereksiz 24 ve buna benzer fazla ritimler kalabalık yapsına rağmen bu sitedeki en iyi setlerden biri teekkürler üstadım

set için ben linkleri göremiyorum arkadaşlar yeniyim sitede yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım 1 inci sayfada arkadaşımızın ilk yayınladığı yerde(2Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı) var ona tıkladığında o sayfaya yönleneceksiniz ve açılan sayfanın altında küçük bir tıklama yeri var ona tıklayıp indireceksiniz bütün yapmanız gereken bu kadar saygılar (poptarzklavye)

ben bu sete m3 zurna,köy zurna,sırma elektro,cym klarnet,1-2 elektro,rif klarnet,e40 klarnet stüdyo yaylı şuan aklıma gelenler bunlar bunları ekleyip kendime uygun bi set yapacagım.ritimler güzel olmuş.sadece ses yönünden bana göre biraz zayıf kalmış ama şuana kadarki pa600 setleri içerisinde en begendiğim set olmuş.aslında benim setde hazır ama senin ritimkitlerin daha hoşuma gitti.o yüzden yayınlamıyorum.

ustalarım şu set yapma işini biraz açıklasanız bende uğraşmak istiyorum. bende pa 900 var yeni aldım amatörce uğraşıyorum..şimdiden teşekkürler..:)

ustalarım şu set yapma işini biraz açıklasanız bende uğraşmak istiyorum. bende pa 900 var yeni aldım amatörce uğraşıyorum..şimdiden teşekkürler..:)

sitede pa900 son setim diye paylaştım 900 için bence güzel bir set indir onu başka bişi yapmana gerek kalmaz bence set hazırlamak çok zahmetli bir iş kesecen biçicen aylar alıyor

teşekür ustad

eline sağlı teşekür

eline sağlık teşekürler