Pa600

• Konbuyu başlatan mestan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 3K

mestan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Arkadaslar PA600 almaya dusunuyorum,samplere sahipmidir alet aranizda bilen varmi,,yani pa800 den veya 2,3x ten sesleri problemsiz okurmu ??

Cevap: Pa600

hocam 96 mb yi gecmemek sartiyla tüm pcm sampel seslerini drum kitlerini sorunsuz bir sekilde yüklüyebiliyorsunuz

ben 4 kez sahne aldim ve simdiye kadar gerekse ses ton lamalarda gerkse herhangi baska konuda problem yasamadim aksine org daha cok sevmeye basladim
bana 969 euro ya piyasada böyle bir org gösterin hemen alayim :)

insallah türkiyedede fiyat ayni olur

pcm sampel seslerinizi yükledikten sonra seslerde herhangi bir kalitede düsüklük yok bunuda söyleyim kimisi sanki orgla programlara cikmis gibi yorumla yapiyorda saskinlikla okuyorum yorumlari zaten

pa600 de roland bk-5 or gibi cikislari kendinize görede ayarliyabiliyorsunuz usere kayit yapabiliyorsunuz veyada icinde hazir ses cikislari ayarlarindan herhangi birtanesinide kulanabiliyorsunuz

üstelik bir seti komple yüklemek zorunluguda yok istediginiz setin icindeki pcm sampleri alabiliyorsunuz

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

Korg Pa600QT Quarter Tone Professional Arranger Keyboard COMPLETE STUDIO BUNDLE | KraftMUSIC.com
dışarıda ki fiyatlar çok farklı. aslında oralardan almak lazım bizim buralara göndereceklerini zannetmiyorum. yanında ekipmanlarıyla olan fiyatları bir inceleyin isterseniz. üsteki linkten.
birde düz modelinede tr ritimler falan atılabiliyor. fiyat farkı içerindeki yüklenmiş set içinmi ben başka bir fark göremedim. sonuçta düz modelinde de koma verme ayarları var. kenarında varsın olmasın. 100- 150 euro fazladan vermeye gerek varmı. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

bilgi icin cok tesekurle hocam demekki cogu sesi problemsiz okur ve pa800den cokta bir farki yok...peki bu aleti Roland bk-5 le kiyasladinda dusunceni alabilirmiyim..? saygilar

Isvecte su anki fiyati temizi 789euro oriental versiyonu ise 995euro..

Moderatör tarafında düzenlendi:

fikrim mi sorarsan ben bk-5 or de aldim bk-5 or ye inanilmaz ücretsiz ve örnek olacak roland türkiye destegi var bu 1 ama bk-5 or tabiki kapali ne varsa onu kulanmak zorundasin ritimler yavas yavas geliyor ama daha cok eksikleri var

pa600 ise hic pa600 set bulamasan tüm pa800 setlerini sorunsuz yüklüyorsun ve sahnede bk-5 ten daha kulanisli korg pa600 ü bence bk-5 or ile karsilastirmak mümkün degil cünkü en avantac yeri 96 mb sampel okumasi zaten 96 mb sampel okumasaydi ozaman bk-5 ile karsilastirmak mümkündü (BU BENIM SAHSI GÖRÜSÜM BÜYÜK YAZDIMDA GÖRÜNSÜN DIYE)

kaldiki fiyat bu kafa karistiriyor iste eyer avrupa fiyatindan 100 euro daha fazlaysa inanki ozaman türkiyedekinleri enayi yerine koymus oluyorlar yapilan cüneyt setine diyecegim yok cok büyük bir usta zaten
ama burda herhangi bir alman veyada türk olmaya diyelim sahis korg pa600 QT yu cüneytin setini mecbur almak zorunda tutulmuyorsa ve rahatlikla 1099 euro ya aliyorsa aynisida bizim türkiyede gerceklesmesi gerektigini düsünyorum

fiyat dedigim gibi 1099 euronun üzerinden nekadar cikacak onuda cok iyi göz önüne almak gerek ben sahsen türkiyede yasiyor olsam ve 1099 euro ya türk olmayan baska insanlar alabiliyor ve bende 1200 euro vermek zorundaysam ayni orga ozaman vaz gecerim

alet nekadar iyide olsa esitlik benim icin ön plana cikar bu durumda bakin avrupanin her yerinde 1099 euro dan bahs ediliyor bakalim türkiye ne yapacak

saygilarimla