Pa600 Türkiye Fiyatı Belli Oldu !

Cevap: Pa600 Türkiye Fiyatı Belli Oldu !

Tozdan korumak için üzerine filmde çekebilirler :):D

bu espriler böyle alır gider işte fiyatı uygun tutmazlarsa :) yoksa biz ciddi kullanıcılarız yani bizim için önemli bir klavyeyle makara yapmayız aslında (satıcı firmaların dikkatine. şaka biyana ciddi anlamda düşünüyorum bu klavyeyi. tek sorun fiyat denklemi. yoksa pa800 alıcam

yurt dışında 999 euro civarı satılan bi aletin tr de neden daha pahalı satıldığını anlayamıyorum.. artık herkes uyandı, a2000 fiyatıda düştü ve pa600 piyasaya 1000 euro dolaylarından girerse tüm 2.el cihazların fiyatı en az 500 ile 1500 arası civarında düşecek(modele bağlı) bence beklemekte fayda var, belirli bi kotayı geçemezlerse ister istemez aşağı çekerler...

ktp ustam yanlis bilgi verilmesin söyle bir düzeltme yapmak istiyorum

pa600 düz model 999 euro
pa600 qt model 1099 euro

pa600 düz türkiyeye gelirmi bilmiyorum

fakat önceden ben sizlere pa600 qt modelinin icinde cüney beyin set yok demistim bilgileri vermistim düsündüklerim dogruysa size dedigim gibi TÜRKIYE KORG SETIDE SIZLERE MECBUR ETIRIYOR ALMAYA ONUN ICIN FIYATI 1500 dolar deniliyor herhalde

TEKRARDAN KESIN BILMIYORUM CÜNEYTIN BEYIN SETINDENMI KAYNAKLANIYOR DIYE
BIZIM BURDAKI KORG 600 QT DA CÜNEYT BEYIN SETINI MECBUR ETMIYORLAR ORGU ALIRKEN ZATEN SET YOK ICINDE

SAYGILARIMLA

ktp ustam yanlis bilgi verilmesin söyle bir düzeltme yapmak istiyorum

pa600 düz model 999 euro
pa600 qt model 1099 euro

pa600 düz türkiyeye gelirmi bilmiyorum

fakat önceden ben sizlere pa600 qt modelinin icinde cüney beyin set yok demistim bilgileri vermistim düsündüklerim dogruysa size dedigim gibi TÜRKIYE KORG SETIDE SIZLERE MECBUR ETIRIYOR ALMAYA ONUN ICIN FIYATI 1500 dolar deniliyor herhalde

TEKRARDAN KESIN BILMIYORUM CÜNEYTIN BEYIN SETINDENMI KAYNAKLANIYOR DIYE
BIZIM BURDAKI KORG 600 QT DA CÜNEYT BEYIN SETINI MECBUR ETMIYORLAR ORGU ALIRKEN ZATEN SET YOK ICINDE

SAYGILARIMLA

cüneyt beye saygımız var yaptığı çalışmaları takdir ediyorum. fakat pa800 setlerini kusursuz okuyan bir alete nasıl bir set yapılabilirki pa800den farklı olsun? ben bunu anlamıyorum işte. yani adam orgu boş alıp isediği bir pa800 setini yükleyip paşalar gibi kullanır neden ayrı bir sete para versinki? dediğiniz gibi 1099 euro makul bir fiyat inşaallah o fiyattan sürerler pazara.

Ben Cüneyt'le görüştüğümde set ücretsiz verilecek dedi isteyen kullanacak dedi ve 600 sen başka klavyede çalışamayacakmış özel

herkez bişey diyor hayırlısıyla çıksın gidip deneyim işallah alır gelirim :D

alacaklara kullanacaklara hayırlısı olması dileğiyle bu işlerin sonu gelmez çıktıkça çıkar önemli olan elimizdeki klavyelerin nekadarını kullana biliyoruz yada eğlencelerde ne farklı yönlerini ön plana çıkartıyoruz...şuan için benim baba pa 80 nim daha 10 yıl daha gözü kapalı iş görür ekmek kazandırır bu çıktı bunu alayım bu firma usb yaptı onu satıp buna geçeyim sadece ve sadece para ve zaman kaybı benim düşüncem bu yönde her kes farklı yoğurt yer benim müşterilerim benim eğlencelerimden çok memnunlar pa 80 onalara fazla fazla yetiyor...artı belirteyim her çıkan klavyeyi almaya kalkarsak düğünlerimiz 1000-1500 den aşşağı yapmamamız gerekecek oda şu zamanda çok zor...saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben evde kullanacağım için sorun yok 1 ay daha sabredelim bakalım ne çıkacak karşımıza :D

Bu denilen fiyat olursa 2.el özellikle 10 yıllık pa80 in ve diğer eski uçuk fiyatlı orgların fiyatı ne olur çok merak ediyorum. Gerçi şöylebirşey kör satıcının kör alıcısı olurmuş derler. Bence çok doğru. Sahibinden com da arkadaşın biri bir ilan vermişti casio at3 2.el 900 tl miydi neydi. İlanın hemen altında 825 tl idi galiba sıfırının ilanı vardı. Serbest piyasa dedikleri bu olsa gerek. İnşallah fiyatı uçuk olmazfa herkez alabilir. Roland yamaha ve korg kullanmış biri olarak KORG alan pişman olmaz.

ben Kanada'da yasiyorum,1300 + %12 vergiyle 1456 dolar a geldi...Amerika fiyatlarida hemen hemen ayni..Turkiye'de 1500 dolara satilacaksa cok guzel bir fiyat...unutmayin elektronik cihazlarin en dusuk oldugu yer Amerika!