Pa600 şaşırttı beni

Cevap: Pa600 şaşırttı beni

arkadaşım al birini vur ötekine.malzeme kalitesini bilmem yani bu yönde hiç bir eğitimim yok sadece çoğu arkadaşım gibi fikir yürütebilirim.saund olarak hepsi aynı.

soun olarak hepsi aynı mevzusuna katılmıyorum, yamaha a2000 de kullandım geçmişte 2-3 sene.. a2000 soundu cihazda cok kötü ama kanal kayıt filan çok fena albüm tadında soundu vardı. sahne aleti değil a2000..

Ben şahsen Korg'un hangi modelini elime alırsam alayım "teneke" imajından kendimi kurtaramıyorum. Yamaha a1000 bile çok daha kaliteli geliyor bana. A1000, or 700 ve şimdi de a2000+emo kullandım. Neden bilmem ama Korg ile en uzun 10 dakika dayanabiliyorum. Bende bir problem olabilir :) Akıllı telefonda iphone da aynı etkiyi veriyor çünkü. Millet şöyle telefon, böyle telefon diye anlatırken en uzun deneyimimin -iphone için- 5 dakika sürdüğünü hatırlayarak gülümsüyorum. Evet, evet bende var sanırım problem :)

Ben şahsen Korg'un hangi modelini elime alırsam alayım "teneke" imajından kendimi kurtaramıyorum. Yamaha a1000 bile çok daha kaliteli geliyor bana. A1000, or 700 ve şimdi de a2000+emo kullandım. Neden bilmem ama Korg ile en uzun 10 dakika dayanabiliyorum. Bende bir problem olabilir :) Akıllı telefonda iphone da aynı etkiyi veriyor çünkü. Millet şöyle telefon, böyle telefon diye anlatırken en uzun deneyimimin -iphone için- 5 dakika sürdüğünü hatırlayarak gülümsüyorum. Evet, evet bende var sanırım problem :)

Aynen kisisel bir ariza bendede var gunde 3 aspirin iyi geliyor :D

Pa300 de çok hızlı, şaşırttı beni açıkçası. Lap lap istediğin işlemi yap, ses, performans ve ritimleri direkt bankalardan seçerek sil, kopyala, yapıştır. Aynı şekilde soundda işledikçe güzelleşiyor ama kendi hoparlörlerini kullanmamak kaydıyla. Ve aynı şekilde malzeme kalitesi dandik :)

birde şu saunddan sildiğimiz seslerin yerine mb düşşe tadından yenmeyecek.