Pa600 qt ce ilk canlı video

• Konbuyu başlatan korg22
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K
Cevap: Pa600 qt ce ilk canlı video

Furalabi haklı bak gör dene dinle al en mantıklısı yorumlar söylenenler etkilemez

Korg firması demo ve tanıtım konusunda yamahanın çok gerisinde. Bu videoda her şey kötü....Ama akıllı kişi videodan karar vermez. Zira firmalar çok iyi çalanları, orgun en başarılı seslerini kullanarak demo yapar. Orgu alıp eve gelince kendi repertuarında hayal kırıklığı yaşamamak için ilk önce orgun teknik özelliklerini iyi okumayı öğrenmek lazım. Bunu bilenler demodaki ses çok kötü olmasına karşın beklentisini değiştirmiyor

Alet henüz ham üzerinde herhangibir çalışma yok..cihazı kötülemeninde bir anlamı bu eleştiri yapanlarıda anlayamıyorum neye dayanarak eleştiri yapıyorlar

ne cihazmış be.. üzerinde onca şehir efsanesi dolaşıyor..

klasik korg saundu işte güm güm :) güzel alet çekim kötü olsa bile belli, 3x le aynı tonlar fark yok bence

video için teşekkürler ,arkadaşlar pa600 de midi girişi varmı,

Pa600 midi giriş var inşallah kısa zamanda cıkar bütün merak ettiklerimizi bence canlı görerek dinliyerek değerlendirme yapılır saygılar

ALINTI:Azönce cüneyt hocayla görüştüm pa 600 şubat 10 gibi elimizde.hocamın anlattığına göre yapılan set 80 mb kullanıcıyada 16 mb boş yer bırakılıyor.şu anda 5 arkadaşımızın alete ritm yazdığını söyledi ve ilk çıkışta 130 adet ritmle çıkacağını ve güncellemelerin sürekli olacağını belirtti.aynı zamanda pa 800 ün ritmlerinide okuduğunu belirtt