- Enst.
- KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Cevap: pa600 PİYASAYI ÇOK FENA KARIŞTIRACAK
çok yakışıklı olmuş
çok yakışıklı olmuş
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
hiçte beklediğiniz gibi olmayacak sadece ritmleri ekleyebileceksiniz sesler korg tarafından ayrıca satılacak ve ne verdilerse onu kullanabileceksiniz 500 tr deki gibi benden söylemesi harici sample atılamayacak
bence korgun bu satış politikası microsoftun windows xp politikasına benziyor. niye derseniz microsoftun en çok sattığı ürün xp dir.bu işletim sisteminin yüzünden başka isletim sistemi satamadılar en sonunda bütün güncelleştirmeleri ve yardımı kestiler ya değilse win7 yi satamaycaklarşimdi gelelim korga, pa80 satışı malum patlama yaşandı ve halada kullanılıyor bunun yanında bide korg pa 800 çıkartılar bunların dışında diğer aletler çok az satılıyor.mecburen bu aletleri tahtan indirmesi gerkirki yeni çıkartığı aletleri satabilsin.görüceksiniz buna adım gibi eminim pa600 piyasa çıkıp baya bi satıldıktan sonra yani pa80ler ve pa800 ler elden çıkınca korg piyasa bi alet daha çıkaracak.
Pa600 yamahanın psr 950-750-a2000-psr 650 nin , roland bk5 in ve de çıkan ses paketlerinin yalandan şişirilmiş rüzgarını dindirdi. Pa900 de hazır .ama yamahanın pozisyonunu takip ediliyor. Tyros yerine aleti duyurulduğu anda ikinci bomba olarak da onu patlatacaklar.(Anlattıklarım tamamen kendi hayal ürünümdür.)
aynen abi.burda benim borum öter diyo)))
Maşşallah hocam valla siyayey {cıa} gıbırisiniz istikbarat sağlam![]()