pa600 Neden 2.ele düştü hemen

• Konbuyu başlatan muzik38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 6K
Cevap: pa600 Neden 2.ele düştü hemen

pa600 ve s650 parasına gore cok iyi klavyeler gonul rahatliğiyla alabilirsiniz sifir olarak s650 almayın sadece 2.el daha mantıklı .....

pa600 de güncellemeden snra sorun kalmadı. 2.ele düşebilir normal. Ve bakıyorum 1 elin 5 parmagını doldurmayacak kdr kişi ilan vermiş. 2 partide 1500 tane satıldı. 1500 taneden 3 kişinin satması normal geriye kalanlar memnun. 3 5 kişi için 2.ele düştü denmesi yanlış.

Nerde Var 2. Eli. Tamamen sorunsuz bir klavye. 5 aydır kullanmaktayım ve 95MB PCM Set yüklü Sınır 96MB Saat gibi ne donma ne takılma. :D Korg'un PA 600 ve Pa 900 Devrim klavyeleridir. Gerisini bilmem.

ya siz pa 600 ü beğenmiyorsunuz ben ne yapayım yıllardır ketron xd9 kullanıyorum vede orgumu seviyorum memnunum bence şikayet etmeyin 600 dede kullanılan sesler aynı xd9 dada hiç bir düğünden yada sanatçıdan şikayet almadım şu ana kadar kullanmayada devam edeceğim2. el istediğim orgu alana kadar

pa 800 ü ilk alanlardanım ne çok laf ettiler bana geri ver diye şimdi 900 aldım aynı şeyleri hala duymaya hazırım

Bu alana bir cevap yazın...