Pa600 mü Pa600QT mi ?

Cevap: Pa600 mü Pa600QT mi ?

Benim koma verilmesi ile ilgili hicbir endisem yok. ....da şu var...

Eger icindeki oriental data bu 96 mb icinde ise zaten set yukleyince gidecek bir anlami yok....
Ha eger fabrikasyon romun icinde ise batilardan kirpilip koyulmus demektir. Bundurumda zaten set yuklenerek calisan bir cihazin batilarindan neden feragat edeyim ki ?

Ben de sizin gibi düşünüyorum ama bu konu net aydınlatılamayacak gibi..Çünki kilit konu.....

evet haklısınız hocam. Ha bir de 3. seçenek var. İçine Tüm batı romlarına ek olarak kırpmadan extra oriental data koyabilirler. Ama bunlar sadece drum kit ve ham selerden ibaret olur. Ekstra alınacak türk paketi bunların derlenip düzenlenmiş halleri ve ritmlerden oluşan bir set olabilir.Bakalım çıkınca görürüz artık... :)

türkiyede yaşıyorsanız pa600 ü alma şansınız yok çünkü gelmeyecek.türkiyede sadece QT modeli satılacak.dolayısıyla kıyaslama yanlış olur.mecburen isteyen pa600 QT alacak.tabi can elektronik herhangi bir değişiklik yapmaz ise
c.ertaç dan alıntıdır:
Bugün Korg - Home da Pa600 QT modeli yayınlanacak.türkiye de satılacak model o olacak.Eski pa800 kilitli kilitsiz setlerinizi kullanabileceksiniz.96mb ye kadar sample data kullanacaksınız.Her zaman olduğu gibi Korg sınıfın kriterlerini belirlemeye devam ediyor.Artık alt sınıfta ki engeller kaldırıldı.