pa600 ile ilk sahnem bilgileri

Cevap: pa600 ile ilk sahnem bilgileri

fural usta

yarin hayirlisiyla sizlere video cekip bastan sona kadar pa800 setlerini nasil yükledigini ve seslerin nasil ciktigini yayinliyacagim

böyle bisey icinde tesekür etmenize gerek görmüyorum benim icin sizlerin paylasimlariniz yeterli bile

yani ustam orgu sifirliyacagim icinde set olmayacak ve set i bilgisayardan takip orgun hafizasina yüklemeyi canli olarak cekecegim
tekrardan bunu sizin istek üzerine yapacagim hic bir kurus para alimiyorum niyetim sizlere bilgi vermek ki orglar geldigi zaman en azindan sizlerinde birazda olsa bilginiz olur

niyetim korg u yükseltmek veyada alcaklamak degil ve eminim benim yorumlarim üzeri türkiyedeki korg firmasi fiyat bicmez herhangi bir anlasmam yok

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

ertan kardeşim bilgi paylaşım için size teşekkür ederim en azından alet hakında bazı ön bilgileri bizimle paylaşmışsınız bizlerin zamanında bk 5 demoları dinlediyimiz beyenmesekte emeye sayğı duydugumuz için paylaşım için teşekkür etmişizdir ama bazı insanları gereyinden fazla övmüşüz anlaşılan yorum yazerken kendini kral zannediyor ama aslında marka reklamını kendileri yapıyorlar
sonra abi yaşını yeni gördüm özür dilerim saygısızlık yaptım diyor hocam akıl yaşta deyil baştadır konuya hangi ruh haliyle yazı yazdınız bilmiyorum ama yaşını yeni gördüm bahanesiyle özür dilemek bence ikinci yanlıştır bence siz hem ertandan hemde tüm trakya müzik ailesinden konuya yaptıgınız yanlış ve yersiz yorumdan dolayı özür dilemelisiniz ertan kardeşim
yaşının verdiyi olgunlukla özür dilemiş ertanada bu yakışırdı zaten arkadaşın bk 5 demolarını dinledim beyenmedim pa 600 piyasaya sürüldüyü anda anda a2000 ni satıp pa600 Qt alacagım ertan hocam sizden ricam demo olmasada bizleri alet hakkında bilgilendirmeye devam ederseniz mutlu oluruz saygılar allaha emanet olun arkadaşlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

96 mb mp3 bordu da var üstelık fiyatı 1100 euro daha ne olsunn 800 ile aynı saund:))

aaaa şimdi bir dakka mola verelim düşünelim pa 600 çıkıyor pa 800 setlerini okuyor eee pa 600 ne işe yarayacak o zaman kendinizi kandırmayın arkadaşlar KORG pa 600 le dönen ikinci el piyasasını bitiriyor ve bk-5 a 2000 rakip alet çıkarıyor pa 80 in yedek parçası gelmiyor artık pa 800 e hepiniz afedersiniz ama aldatıldınız zamanında pa 800 4800tl ye satıldı şimdi pa 600 çıkıyor 1100euro eee aynı işi görüyor mp3 board içinde birde 96 ram üstelikte 128 polifoni pa 800 den değer olarak daha yüksek... ben hala anlamış değilim kimse bir malı daha kaliteli yaparak daha ucuza satamaz... adamlar 4800 e org satıyor bir o kadar da yedek parça satıyor bir koyundan 2 post olmasada yarım post çıkarıyorlar... şu pa 800 de ne var anlamadım piyanist arkadaşların % 80 i arabeskçi olmuş durum onu gösteriyor ee tabi ekmek arabeskte müzikte arabesk olunca davul ve zurnadan başka da bişey lazım olmuyor hani ayrıca fatih-80 arkadaşımızada bu kadar yüklenmek iyi olmamış yani... varsa onun kadar bu işte başarılı koysun şarkısınıda dinleyelim bu adam bu işlerle uğraşıyor iki laf etme hakkıda var tabi olcak öyle gündüz işte gece düğün salonunda çalışmıyor adamın işi bu... o yüzden kimse ben müzisyenim yok sanatçıyım felsefesi yapmasın gerek yok bu işi yapan ve gerçek anlamda bu işten para kazanan adamlar var onların hiç sesi çıkmıyor... ertan1970 ve fatih-80 arkadaşlarımız olayı tatlıya bağladılar... maalesef birisi bişey dedimi konuyu anlamadan dinlemeden hemen yapıştırıyorlar cevabı vurun abalıya misali sanki herkesin hoşgörü ve tevazu heykeli dikilmiş ööööffff çok uzun yazdım yine yav... NERDE BU PA 800 LER GÖREMİYORUM YAV...

ertan hocam lütfen birkaç demo yaparmısınız.herşey için teşekkür ediyoruz abicim

ertan kardeşim bilgi paylaşım için size teşekkür ederim en azından alet hakında bazı ön bilgileri bizimle paylaşmışsınız bizlerin zamanında bk 5 demoları dinlediyimiz beyenmesekte emeye sayğı duydugumuz için paylaşım için teşekkür etmişizdir ama bazı insanları gereyinden fazla övmüşüz anlaşılan yorum yazerken kendini kral zannediyor ama aslında marka reklamını kendileri yapıyorlar
sonra abi yaşını yeni gördüm özür dilerim saygısızlık yaptım diyor hocam akıl yaşta deyil baştadır konuya hangi ruh haliyle yazı yazdınız bilmiyorum ama yaşını yeni gördüm bahanesiyle özür dilemek bence ikinci yanlıştır bence siz hem ertandan hemde tüm trakya müzik ailesinden konuya yaptıgınız yanlış ve yersiz yorumdan dolayı özür dilemelisiniz ertan kardeşim
yaşının verdiyi olgunlukla özür dilemiş ertanada bu yakışırdı zaten arkadaşın bk 5 demolarını dinledim beyenmedim pa 600 piyasaya sürüldüyü anda anda a2000 ni satıp pa600 Qt alacagım ertan hocam sizden ricam demo olmasada bizleri alet hakkında bilgilendirmeye devam ederseniz mutlu oluruz saygılar allaha emanet olun arkadaşlar

A2000'i satıp neden pa600 alıyorsunuz hocam..A2000 çok güzel bir klavye..Bence bir kez daha düşünün derim...

A2000'i satıp neden pa600 alıyorsunuz hocam..A2000 çok güzel bir klavye..Bence bir kez daha düşünün derim...

pa 600 yabana atılacak bir cihaz olmadıgı için hocam şimdi a2000 ikinci eller piyasada çoğaldı 2500 tl ye alan yok sıfırlara kampanya yapıp elden çıkarmaya çalışan firmalar var bu güne kadar yamaha çaldım kalitesi tartışılmaz ama yamaha
al başının çaresine bak mantıgıyla giderse türkiyede korgun alternatifi yoktur birileri çıkıp yok plus al yok düz emo usb li alma sanki birisi a2000 diyeri a2012 yamahayı seviyorum ama herkes ritim yazma yeteneyine sahip deyil hocam
ritim için millete usb satıp çip takıp para alıyorsanız güncellemeleri düzenli yapıp
insanlara sunmak zorundasınız yoksa bırakın türkiyeye getiren firma yaptırsın
yaptırmıyorsa kendisi bilir bende kullanmam satarım işime yarayanı alırım olur biter
çünki ben bu işten ekmek yiyorum bunları yazdım emeye saygı dediler peki ekmeye saygı yokmu yamahayı kötü diye satmıyorum insanlara on bin tlye org satıp 200 euroluk seti temin edemeyen sonra set bulamayan tyros 4 nü 2000 3000 tl eksiye satan tekrar korga dönen kişileri gördüyüm için şimdi onlara hak verdiyim için ufukta korg pa 600 Qt görünüyor