pa600 ile ilk sahnem bilgileri

Cevap: pa600 ile ilk sahnem bilgileri

arkadaşlar abiler bu gibi polemik yaratan cevplardan uzak duralım,herkes istediği gibi paylaşım yapabilir,burada konu veya yorum yapılacağı zaman kimse kimsedende izin almaz,herkes saygılkı bi şekilde burada paylaşmak istediği ne varsa paylaşabilir,kimse kimseye müdahale edemez,sitenin amacı bu,burası müzisyenin paylaşım yeridir,yeri gelir derdini anlatır yeri gelir istediği şekilde bizlerle saygı sevgi seviye çerçevesinde herşeyini paylaşabilir,

bu arada arkadaş konu açmış,kesinlikle iyi niyetli sadece elinden geldiği kadar pa600 ile ilgili bişeyler anlatmaya çalışıyor,bilgiler vermeye çalışıyo,bunun yok şöyle yap yok böyle yap falandı filandı denilmesi yanlıştır,konu sahibinin açmış olduğu konuya saygısızlık etmeyelim,kim olursa olsun açılan konulara bozucu v.s cevaplar yazıpta birilerinin konuyu açtığına pişman edip birbirimizin moralini bozmayalım,

burada hepimiz arkadaşız,bi konuda bilgimiz yoksa hep birbirimizden destek alıyoruz,
kısaca demek istediğim birbirimizi kırmaya gerek yok,

eyvallahh hocam eger ben birilerini kırdımsa ozur dılıyorum...bu tür konulara ılk defa yorum yaptım...Benımde amacım ınsanların kazancının dogru yerlere gıtmesınden yana kendım ıcın marka hıc onemlı deıl ben saglamlık ve saund dan yanayım herzaman...iigeceler herkese

Fatihim Bazen internette iyi niyetle yazdiklarimiz sade bir yazi olmasi noktasinda yanlis anlasilabiliyor ...
Senin cihaz degerlendirme kriterlerin ile benimkiler ayni seni cok iyi anliyorum ama iste Ertan abide elinden geldigince yardimci olmaya calisiyor bize tesekkur etmek duser...
Mustafa abinin de dedigi gibi Tyros4 ile pa800 takas etmek dusuncesinde olanlar varken ben sahsen yorum yapmaya bile luzum gormuyorum sanada aynisini Tavsiye ederim ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

fahti usta bende özür dilerim bende biraz agar konustum sana karsi sanirim

eyvallahh hocam eger ben birilerini kırdımsa ozur dılıyorum...bu tür konulara ılk defa yorum yaptım...Benımde amacım ınsanların kazancının dogru yerlere gıtmesınden yana kendım ıcın marka hıc onemlı deıl ben saglamlık ve saund dan yanayım herzaman...iigeceler herkese

hocam bazen birbirimizi yanlış da anlarız bişeylerde yanlış zamanlamada olabilir,

bazen istemedende birbirimizi kırabiliyoruz,size kesinlikle haksızsınız demiyorum,sadece konudaki mesajınız konu sahibine biraz sert olmuş fatih hoca,bozucu bi cevap olmuş,

yanlış anlamayın hocam bu gibi şeylere mahal vermemek gerek,

Cem herkesi dinle kendi bîldiğini yap maltepeye yolun düşerse ercan düğün salonuna uğra bizim teşkilat hafta içi orda barış abinin ordayız

yeni orglarda artık ekran büyük işlevsellik vazifesi görüyor ve pa600 ün ekran çok kullanışlı gözüküyor, korg setlerini ve sampleleri kullanması en büyük olay zaten malzeme kalitesi pa500 kadar olsa yeterli zaten ve daha iyi olduğu söyleniyor fayatta denildii gibi 1400 dolar falan olursa org piyasasında ortalığı karıştıracağı kesin ve bu sebeple org alacak arkadaşlara beklemelerini tavsiye eder satacak arkadaşlarada eski orglarını üçe beşe bakmadan satmalarını tavsiye eder gözlerinizden öperim:)

Piyanistşantör hocama katılıyorum pa600 düşünen arkadaşlar şimdiden satsın şuanda çok fazla ilanlar var alıcı yok 1.pa800 2.pa80 3.or700 çoğunlukta

benim ertan beye nacizane tavsiyem şudur: ''pa800 ritimlerini okuyor'' dedi herkez ve bende dahil pa800 setini yükledikten sonra her ritimden kısacık örnekler sunmasıdır. ki aklımızda soru işaretleri kalksın. bir dönem pa50 içinde pa80 ritimlerini okuyor dediler ama baktıkki kartsız setleri okuyormuş sonra sd kartlısı çıktı falan ama o karmaşada bende pa50 düz modelini aldım 6ay sonra sattım :) yani pa800 ritimleri tamam ama ne derece tatminkar bi örneklese video çekip paylaşsa konu tatlıya bağlanacak mesele kalmayacak. bende bu klavyenin çıkmasını dört gözle bekliyorum çıktığı gibi almak istiyorum ama pa50 deki yanılgıya düşmekten endişeliyim ve almayı düşünen bir çoğumuzunda kaygısı bu yönde. kısa kısa ritimlerden ve seslerden örnekler çek bir video olsun bitsin hocam :) bizde teşekküre boğalım konuyu.

cem herkesi dinle kendi bîldiğini yap maltepeye yolun düşerse ercan düğün salonuna uğra bizim teşkilat hafta içi orda barış abinin ordayız

abi ben oraya hiç geçmiyorum anca ailecek gelirsek zaten tarıklara oturmaya gidiyoruz ama senin önerin nelerdir bana özelden mesaj atarmısın yani aranızda olmak çok siteirm sizlerle tanışmak ama burdanda özel mesaj atarak konuşursan benimle sevinriim