pa600 ile ilk sahnem bilgileri

Cevap: pa600 ile ilk sahnem bilgileri

Ertan abi sorun olan paylaşımın değik daha cihaz türkiyeye gelmdn yere göğe sığdırılamaması:)

Ertan abi sorun olan paylaşımın değik daha cihaz türkiyeye gelmdn yere göğe sığdırılamaması:)

Göğe sığdıramayan da olacak yere vuran da. Buralarda ne methiyeler gördük . Şonuç ne oldu. fasa fiso.... .Kimse artık rüzgarla ekin biçmez.....1,5 yıldır Pa3x yerden yere vuruldu. Şimdide her yerde Tyros4 lerin Pa800 lerin takas tekliflerini okuyoruz. Ticarette uzun soluklu olman için malın iyi olması önemlidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

fathih usta ben senin gibi birkac mp3 kaydi yapipta millete demo olarak konser vermiyorum

2 cisi bu siteye istiyen istedigi gibi yorum acar veyada bisey yazar seni ilgilendirmez ilgile ndiren konulari okur durursun

benim arkadaslara yayinladigim videolarda önemli konularda var onuda anlamamissin
bir müzsiyen sadece mp3 calipta orgu öyle tanitmaz
ben yogun istek üzere tanitim yaptim en azindan orgu almak isteyenler nasil bir alet oldugunu neler yaptigini gördü ögrendi
yayinladigim videoda ilk tesekür ve basarili bir tesekür adiminden geldi demeki kötü bisey yapmamisim

bir ara sende bk-5 or icin mp3 leri yayinlayip durun orgu övgüp göklere ucurdun ve ilk ve hemende satiyorum diye ilan verdin sanada sordularinda neden satiyorsun bukadar övdügün aleti diye ses yok seda yok

zaten biraz bu konuyala ilgileniyorsan orgun tanitiminida önemli ayarlardan bahs etimi bir müzisyen sifatiyla nekadarda önemli oldugunu anlardin

ben en azindan senden bir tesekür beklerdim

cünkü en azindan arkadaslarima org hakinda önemli bilgiler verdigimi düsünyorum

mrb lar tekrardan.....

Bu sitede bırılerıne yön verıceksek bunu dogru sekılde ve aydınlatıcı sekılde yapmalıyız....Oysa siz yaptınız yorumlarda tam bı net cercevede ornekleme verırek alet hakkında aydınlatıcı oluyosunuz nede benım yazdım yorumu anlıyabılmıssınız......
ben bk5 i rast gele aldım tyros 3 um vardı ve pa800 umu satıcaktım ve bana takaslı bk5 onerdı ustanın bırısı ve boyle bı alısverıs yaptık ben ılk aldım gun aldım bayıden goruntulu kayıt cektım face ve bu sıteye attım o ılk gunlerdı ve ham sekılde de olsa aletı nacızane tanıtım yapmak ıstedım cunku ılk alanlardan olcam soylendı bana....herneyse uzatmıyorum aldım geldım aletı eve kendımce ugrasarak alet ı dınlemıyen arkadaslara mp3 kayıtını konser vermek ıcın deıl ınsanlara saundun netlıgı ıle daha berrak olsun yaptım demolar ve dınlıyen kesmı daha ii aydınlatmıs olurum dusuncesı di...
ve sonrakı gunler gorsel demoları edıtledım seslerle yaparak hangı org oldunuda gorsel olrak yardımcı olmaya calıstım burdakı uyelere....ve ben bana gelen tum ozel ıletılerde aletı herseye ragmen gorup almalarını dınleyıp almalarını tavsıye ettım sızın gıbı orası net burası net dıyerek deıl....
ve bı sonrakı olay ben edıtledım tum seslerı gerek dsıtrubutorun sıtesı gerek se burdan yayınlıyarak kullanan arkadaslara ulasmasını ıstedım...satma nedenım baska sebeblerden dolayı ıdı ve alet hala bende satmadım aletı orası ayrı konu...
ben aslında burda şunu anlatmaya calısıyorum alet henuz tr pıyasasına gırmeden sabırsızlık tepkılerı vermemelı kımse 3 x konusunda bunları hepımız yasadık gorduk duyduk ogrendık....kımseyle amacım polemık deıl bunu bılmenızı ıstıyorum...saygılar

sayın ertan1970 lütfen devam ediniz..çünkü hurda aletlere veya çocuk oyuncağı gibi orglara millet tonlarca para verceğine,hiç değilse az paraya tatminkar alet almış olurlar..devamını bekliyoruz...

mustafa agbey biliyorsun bende pa600 cikmadan büyük konusup senin kalbini kirdim ben unutmadim senin zamaninda söylediklerini inanmadim dik kafa oldum hata uzman 1972 ilede birbirimize giriyorduk

ve tekrardan uzman1972 ile senden özür dilerim

sonuc agbey?

ben söylediklerime pisman oldum

tekrardan amacim sadece orgu birazda olsa size gösterebilmek ben bu orgu göklere kadar övsem ne olur yerin dibinede vursam ne olur ne kazanirim?

sadece iyi niyetliktir benimkisi baska bisey degil en azindan birazda olsa türkiyeye gelecek orgun nasil bir islem yaptigini ögrenmis oldunuz bakin simdiye kadar kim sizlere pa600 hakinda bilgi verdi?

ve arkadaslar org daha 1 hafta oldu elime ulasali ben satlerce orgun basinda oturamiyorum isim var gece calisiyorum

mustafa agbey biliyorsun bende pa600 cikmadan büyük konusup senin kalbini kirdim ben unutmadim senin zamaninda söylediklerini inanmadim dik kafa oldum hata uzman 1972 ilede birbirimize giriyorduk

ve tekrardan uzman1972 ile senden özür dilerim

sonuc agbey?

tekrardan amacim sadece orgu birazda olsa size gösterebilmek ben bu orgu göklere kadar övsem ne olur yerin dibinede vursam ne olur ne kazanirim?

sadece iyi niyetliktir benimkisi baska bisey degil en azindan birazda olsa türkiyeye gelecek orgun nasil bir islem yaptigini ögrenmis oldunuz bakin simdiye kadar kim sizlere pa600 hakinda bilgi verdi?

aynen devam abi bi roman 2/4 filan koyda dinliyelim :D

Ertan bey yaptığınız herşeyi takip etmeye çalışıyorum aynen devam edin şahsen ben çok merak ediyorum benim or 700 v2 plusum var hayalim pa 800-2x-3x ama bunları alamam ben şuan durumum yok ama şimdi kafama girdiler roland bk 5 keisnlikle daha iyi or 700den diye ama şu korg pa 600 qt senin anlatman beni kafamı değiştirdi biraz beklicem bakalım hangisi daha ağır bazıcak korg mu rolandmı

Bu aleti 100 Euro qt farkı + 100 Euro da set farkı vs. diye yüksek fiyata satacaklar kanısındayım. Düz modelini neden getirmiyorlar acaba ?

arkadaşlar abiler bu gibi polemik yaratan cevplardan uzak duralım,herkes istediği gibi paylaşım yapabilir,burada konu veya yorum yapılacağı zaman kimse kimsedende izin almaz,herkes saygılkı bi şekilde burada paylaşmak istediği ne varsa paylaşabilir,kimse kimseye müdahale edemez,sitenin amacı bu,burası müzisyenin paylaşım yeridir,yeri gelir derdini anlatır yeri gelir istediği şekilde bizlerle saygı sevgi seviye çerçevesinde herşeyini paylaşabilir,

bu arada arkadaş konu açmış,kesinlikle iyi niyetli sadece elinden geldiği kadar pa600 ile ilgili bişeyler anlatmaya çalışıyor,bilgiler vermeye çalışıyo,bunun yok şöyle yap yok böyle yap falandı filandı denilmesi yanlıştır,konu sahibinin açmış olduğu konuya saygısızlık etmeyelim,kim olursa olsun açılan konulara bozucu v.s cevaplar yazıpta birilerinin konuyu açtığına pişman edip birbirimizin moralini bozmayalım,

burada hepimiz arkadaşız,bi konuda bilgimiz yoksa hep birbirimizden destek alıyoruz,
kısaca demek istediğim birbirimizi kırmaya gerek yok,

sonuc agbey?

Yoluna devam et.... nette kişileri şahşi menfaatlari ilişkileri uğruna yanlış yönlerdirmesin kimse .... yemeden içmeden kesip üç kuruş tasarrufunu bu işe yatıran kişilerin günahını almayın .. Burada sadece sesleri değil , hem sesi hem de ülke müziğine, kişiselleştirmeye müsait, uzun soluklu gündemde kalabilecek ve satarken de en az zarar ettirecek orgu bulmaya çalışıyoruz...