pa600 ile ilk sahnem bilgileri

Cevap: pa600 ile ilk sahnem bilgileri

Arkadaşlar 10u geçti bu pa600 konusu aynı şey a2000e de yapıldı yok emo şöyle set yapacak böyle set yapacak ne oldu a2000 in 2eli 2500e zor satılıyo pa600 içinde cüneyt şöyle yapıcak böyle yapıcak görürüz çıkınca neler olucağanı dışarda 20ye piyanist arkadaşım var 1 tanesinin ağzından duymadım pa600 şöyle böyle diye bu tür konuşmaları biz yaptıkça o cihazı 5bintl ye de satarlar pofpoflamaya devam edin:):)

Arkadaşlar 10u geçti bu pa600 konusu aynı şey a2000e de yapıldı yok emo şöyle set yapacak böyle set yapacak ne oldu a2000 in 2eli 2500e zor satılıyo pa600 içinde cüneyt şöyle yapıcak böyle yapıcak görürüz çıkınca neler olucağanı dışarda 20ye piyanist arkadaşım var 1 tanesinin ağzından duymadım pa600 şöyle böyle diye bu tür konuşmaları biz yaptıkça o cihazı 5bintl ye de satarlar pofpoflamaya devam edin:):)

a2000 kullanılarından işi bilenler memnun gayette... bu arada korkmayın pa600 ün çıkmış olması a2000 fiyatını etkilemez, çünki a2000 e korgtan sıkılıp farklı tonlar arayanlar geçiyor genel olarak

fathih usta ben senin gibi birkac mp3 kaydi yapipta millete demo olarak konser vermiyorum

2 cisi bu siteye istiyen istedigi gibi yorum acar veyada bisey yazar seni ilgilendirmez ilgile ndiren konulari okur durursun

benim arkadaslara yayinladigim videolarda önemli konularda var onuda anlamamissin
bir müzsiyen sadece mp3 calipta orgu öyle tanitmaz
ben yogun istek üzere tanitim yaptim en azindan orgu almak isteyenler nasil bir alet oldugunu neler yaptigini gördü ögrendi
yayinladigim videoda ilk tesekür ve basarili bir tesekür adiminden geldi demeki kötü bisey yapmamisim

bir ara sende bk-5 or icin mp3 leri yayinlayip durun orgu övgüp göklere ucurdun ve ilk ve hemende satiyorum diye ilan verdin sanada sordularinda neden satiyorsun bukadar övdügün aleti diye ses yok seda yok

zaten biraz bu konuyala ilgileniyorsan orgun tanitiminida önemli ayarlardan bahs etimi bir müzisyen sifatiyla nekadarda önemli oldugunu anlardin

ben en azindan senden bir tesekür beklerdim

cünkü en azindan arkadaslarima org hakinda önemli bilgiler verdigimi düsünyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

ertan 1970 arkadaşıma teşekkür ederim yaptığı bilgilendirmeden dolayı.

ertan kardeşimizi sanki korg firmasının demolarını yapan elemanı gibi yargılamışsınız ve çok ayıp etmişsiniz,zaten org hakkındaa gereken ne varsa yazdı çizdi hatta video çekti ama yinede bu millete yaranılmaz kardeşim,adam korgtan paramı alıyorda bu şekilde konuşuyorsunuz,adam yazmış işte pa800 ne okuyorsa buda onu okuyor ee bunamı inanmıyorsunuz yani adam yalanmı konuşuyor,dedim ya yaranılmaz bu millete.

Şimdi yazacam ama sakinleşeyim de....

okan usta inanki cok üzüldüm

benim iyi niyetligimle kaybediyorum asil sabah kalkipta 1 haftalik orgu ustalarim görsün neler yapiyor diye video cektim yoladim 5 krus para almadim

ilk 3 tanede demo da yoladim ama pek bisey anlasilmadi hata mustafa agbey bile yazdi hakimda iyi niyetli oldugumu ben sadece birazda olsun merak giderilsin diye cekim yaptim yoladim kötümü oldu en azindan kac paraya aldigimi neler yaptigini nasil bir kalitede oldugunu icinde neler var neler yok oldugunu videoda tanitmaya calisrim allahskina kötü oldu diyorsaniz bende bilgi vermeyim

demo yolayim istediginiz kadar demo mp3 olarak yolayim orgu tanimadiktan sonra görüntüsüz demo ne ise yararki anlamiyorum?

ama inanki cok üzüldüm hic beklemdim

saygilarimla

okan usta inanki cok üzüldüm

benim iyi niyetligimle kaybediyorum asil sabah kalkipta 1 haftalik orgu ustalarim görsün neler yapiyor diye video cektim yoladim 5 krus para almadim

ilk 3 tanede demo da yoladim ama pek bisey anlasilmadi hata mustafa agbey bile yazdi hakimda iyi niyetli oldugumu ben sadece birazda olsun merak giderilsin diye cekim yaptim yoladim kötümü oldu en azindan kac paraya aldigimi neler yaptigini nasil bir kalitede oldugunu icinde neler var neler yok oldugunu videoda tanitmaya calisrim allahskina kötü oldu diyorsaniz bende bilgi vermeyim

demo yolayim istediginiz kadar demo mp3 olarak yolayim orgu tanimadiktan sonra görüntüsüz demo ne ise yararki anlamiyorum?

ama inanki cok üzüldüm hic beklemdim

saygilarimla

Benim yazımı okuduğunda belki yanlış anlamıştınız ama olacakları görmüştüm.

evet mustafa agbey cok haklisin söz bulamiyorum ne diyeceme

evet mustafa agbey cok haklisin söz bulamiyorum ne diyeceme

Üzülme...Sıkıntı başka.....Reklamın en iyisi malın kendisidir. Rüzgarla, gazla gelinen nokta ortada...Yanlış ata oynayanlar kara kara düşünüyor.....

Moderatör tarafında düzenlendi: