PA600 için sorunlarım.

Cevap: PA600 için sorunlarım.

@baris aksut
Söylediğiniz kısıma da bir bakayım. Çokta sıkıntı değil olanlar fazla bile.

@savselsem
Teşekkür ederim önemli birşey değil. Bununla birlikte yine birkaç aksilik üstüste geldi işte :) Hayırlısı.

Ritim ve sesleri nasıl toparlayıp kendimiz derleyebiliyoruz. Ritimlerin isimleri bilgisayarda gözükmüyor ki hemen sürükleyip bırakalım :)

Pa serisi için ritimleri düzenleyebileceğin editor program var. Google da çıkacaktır.
Alper, birde ilk postunu sürekli güncelliyorsun ama, sonradan okuyanlar için "adam ne sormuş, ne cevap verilmiş" durumu oluşuyor :)

Pa serisi için ritimleri düzenleyebileceğin editor program var. Google da çıkacaktır.
Alper, birde ilk postunu sürekli güncelliyorsun ama, sonradan okuyanlar için "adam ne sormuş, ne cevap verilmiş" durumu oluşuyor :)

:) Post konusunda tavsiyeni değerlendireceğim.

Esasında düzenleme işini çözdüm bugün. Şimdi lazım olan, bütün ayarlarımı sts'lerimi favorilerimi flasha yedek yapmak imaj gibi.

Bugün mantığını çözdüm istediğim setten istediğim şeyi tane tane ve istediğim yere atıyorum.

Traktörú almışsın hayırlı olsun. :) Ama ismi yanlış yazmışsın :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Düzenleme ve save gibi işlemler basittir korg da.
Evet yanlış yazmışım ama iyide olmuş, bildiğimiz traktör sanıp espiri yaptığımı sananlar olabilir :) Dante tr verimli olursa o bölüme dante tr yazmayı düşünüyorum, bakalım beklemedeyiz.

Düzenleme ve save gibi işlemler basittir korg da.
Evet yanlış yazmışım ama iyide olmuş, bildiğimiz traktör sanıp espiri yaptığımı sananlar olabilir :) Dante tr verimli olursa o bölüme dante tr yazmayı düşünüyorum, bakalım beklemedeyiz.

Volkan sen bilirsin; PA600'de kayıt mp3 olarak yapılmıyormuş. MİD. olanları ise program ile okutamadım. Nasıl yapabiliriz bu işi?