PA600 için sorunlarım.

Müziksiz Asla

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa600Qt
PA600 MP3 Kayıt etmiyormuş! Ne yapabiliriz?

Yardımınıza ihtiyacım var.

PA600'de MP3 kayıt özelliği yokmuş. Mid olarak kayıt etti. Bunu nasıl dönüştürebiliriz. Birkaç program ile denedim ama ses yine aynı. :)

Ritimlerimi ve atadığım STS'leri komple ayarlar olarak nasıl yedekleyebilirim,sonrasında istediğimde tekrar bu hale getirmek için.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: PA600 için sorunlarım.

Sts hafızasını ayrı bir performans alanı gibi düşün. Gibisi fazla aslında ayrı bir hafıza. Yani mixer bölümünden gerekli ayarlamaları yapıp sts yi kaydet. Performanstan bağımsız olarak ayarları bu alanda saklayabilirsin. Volume ayarlamaları için mixeri kullan. Yanlız dikkat etmen gereken şey ritim- ses dengesini iyi ayarlamak. Bunun için ilk yapacağın şey seslerin kendi arasında dengeli olması. Balance ayarlarını oturtmak biraz sıkıntılı bir süreç, ama dengeyi otuttunmu mutlu olursun.
Kolay gelsin.

Hocam insAllah bk5 ten vazgectigine pisman olmazsin.

Sts hafızasını ayrı bir performans alanı gibi düşün. Gibisi fazla aslında ayrı bir hafıza. Yani mixer bölümünden gerekli ayarlamaları yapıp sts yi kaydet. Performanstan bağımsız olarak ayarları bu alanda saklayabilirsin. Volume ayarlamaları için mixeri kullan. Yanlız dikkat etmen gereken şey ritim- ses dengesini iyi ayarlamak. Bunun için ilk yapacağın şey seslerin kendi arasında dengeli olması. Balance ayarlarını oturtmak biraz sıkıntılı bir süreç, ama dengeyi otuttunmu mutlu olursun.
Kolay gelsin.

Volkan ilgin için sağol abi.Sağlık problemleri ve daha çok moral bozukluğu nedeniyle henüz bunu deneyemedim ama inşallah deneyeceğim.

Sizin adiniza sevindim.Allah utandirmasin

Sts hafızasını ayrı performans alanı gibi düşün. Gibisi fazla aslında ayrı bir hafıza. Yani mixer bölümünden gerekli ayarlamaları yapıp sts yi kaydet. Performanstan bağımsız olarak ayarları bu alanda saklayabilirsin. Volume ayarlamaları için mixeri kullan. Yanlız dikkat etmen gereken şey ritim- ses dengesini iyi ayarlamak. Bunun için ilk yapacağın şey seslerin kendi arasında dengeli olması. Balance ayarlarını oturtmak biraz sıkıntılı bir süreç, ama dengeyi otuttunmu mutlu olursun.
Kolay gelsin.

Dengeden kastın Performans sesinin oluşmasını sağlayan 2 sesin ayrı ayrı ayarları olsa gerek... Mixere girince Üstte performans link gibi birşey var ve seçili geliyor. Seçili olduğu zaman her iki sesi Orantılı olarak ayarlayabiliyorum. Yardımın için teşekkür ederim Volkan Sağol.

Balance derken ses değişimlerinde, seslerin bir biri ile volume farkı olmamasını kastediyorum. Yani bunu mixerden veya sesin içerisinden yapman çok önemli değil. Ritimleri kendi arasında ve sesleri kendi arasında dengelemek önemli, sonrası kolay.

Kardes gecmis olsun

bu sorun bendede vardi.setteki ritim uzerine eklenmis sts seslerle userdeki sesler farkliydi,ornegin 2-4e eklenmis cevo elektro setteki userde yoktu.yani o sts yi baska bir ritime eklemiyordum.sts1 uzereinde performans tusuna tikladiginda ayri bir liste cikiyor bendeki sette orayada ayri sesler eklemisler orda buldum belki biliyorsundur ama yinede hatirlatmak istedim.hemen hemen butun setleri debedim ama suana kadar aremis-pro setin uzerine duzenli bir set bulamadim,birde onu dene istersen.kolay gelsin.