pa600 denedim

Cevap: pa600 denedim

ozelliklerinde yeni bir klavye takimi kullanildigindan soz ediliyor yani bu tus takimini pa500 ile kiyaslamak biraz gereksiz pa800 ile kiyaslamak lazim belki daha iyi olabilir ama beni endiselendiren Pitchbenderin avrupa standartinda olmasi tehlikesi oyle olursa bize fazla dayanmaz :(

ilker hocam

picbend i cok nazik bisey daha dogrusu org cok nazik bir org beni tatmin etmeye acilis dügmesi üzerine birkac sahneye tikliyorsun sonra aciliyor kapanaca zamanda ayni sekilde dügmenin üzerine tikliyorsun birkac saneye basili tutuyorsun org kapaniyor

tus hasasiyeti yani kalitesi korgpa500 den iyi diyebilirim yanlis anlasilmasin korg pa500 tr de bahs etmiyorum korg pa500 den kaliteli diyebilirim
almanyada korg pa500 var ama korgpa500 türkiye yok

ama org kibar ve kulanimi diger korg pa modelleri gibi cogu seyler ekran üzerine kolaca ayarilanabiliyor ekrani coook büyük degil pa 800 den birazcik büyük

ben begendim sahsen

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

eyv. güzel paylasim, bilgiler icin tesekkürler. Anlamadigim birseyvar "QT" ne oluyor ??

QT=Quarter note=Ceyrek ses (koma)
Ertan Abi hayirli olsun guzel alet minimum maliyetle pa800-2x-3x ile ayni ses kalitesinde alet aliyorsun ekranida buyuk cabasi ...
Cihazda kasa kalitesiyle isin yoksa misal benim gibi alip evde kullanacaksan bicilmis kaftan ha koy kasaba salon dolastiracaksan o zaman O kasa bir yere kadar dayanir eger titiz degilseniz ;)
cok satacak ve tutulacak bir alet bencede...

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu alet düşünülebilir o zaman

Tabiki Birol eger icinden efekt vesaire eksiltmedilerse kagit ustunde birebir pa800 ve fazlasi(ekran-ram), kaliteli bir kasa ve extra eurolar haric :)

zaten 2 model var QT modelinde bizlere yonelik icinde sesler ve ritimler var düz modelinde yani QT olmayan tamamen bati sesler ritimler var ondada koma veriliyor korg pa800 lerdeki gibi switch dügmesi var oradanda komayi acip kapatabilirsiniz fakat bildigim kadar düz modeli türkiyeye gemeyecek sadece QT modeli gelecek

ben daha önce kulanma kilavizi yoladim siteye icneki8 seslerle ritimleri görebilirsiniz

saygilarimla

yanliz QT de kilitli ROM icerigi nedir ne degildir o konu pek net degil yani koma tuslari disinda set var ama yanisira duz modele yuklenmeyecek rom mu kullaniyorlar acaba?
Saglam Drum kitler olurda duz modelde onlar olmazsa o zaman ilginc bir durum olur

ilker hocam tam 25 sene sahneden sonra artik ev kulanicisi olmaya karar verdim zaten.

onun icin bu org bana yeter sanirim yasta ilerledi bir ara tam birakayim dedim olmadi
sanirim bununla ufak tefek aiyle arasi bisey yapmak icin bana yeterli gelecek.

size tekrardan QT modelin icindeki drim kit ve sesleri yoluyorum ordan ögrenebilirsiniz neler var orgun fabrika cikisinda