pa600 denedim

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
ustalar

bugün pa600 ile ilk kez tanistim biraz kurcaladim org hakinda sizlere ilk olarak söyle yorumlar yapabilirim orgun sound bölümleri ile ritimler harika cok güzel

icindeki ritimler pa serilerinin aynisi sound larda ayni
kulaniminda pek degisiklik yok pa kulananlar bilirler ve pa larin kulanimi gibi ayralar global hersey pa800 deki gibi.

org kendine göre kibar bisey yani nazik biseye benziyor tus lari benim pa500 den daha hosuma giti biraz daha kaliteli gibi geldi

sampel olayini yetkililere soramadim magza cok kalabalikti ama daha önce yayinladigim kulanma kilavizinda zaten yeterince sesler icinde mevcut
sampel olayi hakinda bisey söyleyemicem suan.

orgun ekrani cooook büyük degil ama pa800 lerdekinden biraz daha büyük diyebilirim

ritim secme bölümü ile ses bölümü ayni yerde bunlari ayiran sadece 1 dügme yapmislar pa800 lerde veyada pa larda sag ve sol tarflara ayriliyordu bunda sadece orun sag tarafinda

birsey hosuma gitmedi oda acilis dügmesi oda zevk meselesi
ben birazdaha beklemek zorundayim benim pa600QT daha gelmedi ama eli kulaginda

insallah birazda olsa faydali olmusumdur

bisey daha söylemek istiyorum korg pa600 ün fiyatlari ile ben 1 ay evelde demistim avrupada düz olan benim bugünkü baktigim 999 euro ve QT olanida 1099 euro

toparlayayim benim bu fiyata bu org cook hosuma giti 128 ses ölcürnürlügü olmasida sound bölümünü bir kat daha zenginlik katiyor bu orga sesler ritimler tane tane cikiyor

saygilarimla

Cevap: pa600 denedim

çok teşekkürler bilgilendirdiğin için

bilgilendirme için teşekkürler.

ertan1970, öncelikle tşk ederim bu bilgiler için. tuş sertliği pa 800 e göre yumuşak mı?

ertan1970, öncelikle tşk ederim bu bilgiler için. tuş sertliği pa 800 e göre yumuşak mı?

Yumuşak...Alet İstanbul'da zaten.2 gün önce Cüneyt beyin ofisinde bir saat dinledim dokundum....Tipi çok kibar.... Fiyat performans oranı iyi olduğundan dünyada satış rekor kıracağını ve diğer marka kullanıcılarının da farklılık olsun diye, ikinci , üçüncü klavye olarak alacağını tahmin ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kesinlikle alacağım bir cihaz 3xin yerine düşünüyorum hatta :)

murti42 usta evet mustafa agbey nin de dedigi gibi ama bana pa500 or den kaliteli geldi tus hasasieti

ama arkadaslar gercekten mükemel bisey ben yilarca pa800 kulandim bu hemen hemen pa800 aynisi diyebilirim
sesler tane tane cikiyor ayrica bildigim kadar pa600QT nun yanina bir CD verilecek bu CD nin icinde setler ritim lerler soundlar var ben böyle biliyorum.

söyle diyebilirim pa800 aynisi icindeki fabrikation ritimleride ayni kulanimida ayni ayarlar ayni yerde ben ilk etapta hic zorluk cekmedim neyin nerde oldugundan
benim cok hosuma giti neden derseniz ben cok bir fark görmedim pa800 ile bunun

unutmayim picbend dide güzel ama cok nazik bisey

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler bilgi için

Engin usta
türkiye satis fiyatlarini bilmiyorum fakat cok bir fark oldugunu sanmiyorum

1099 euro almanyada türkiyede nekadar fark oynayabilirki belki bir 50 euro daha oynar belkide dahada ucuz olur