pa60?-pa55?

Cevap: pa60?-pa55?

pa60 hakkında düşünceleri alabilrmiyiz kartlı olan için

pa60 hakkında düşünceleri alabilrmiyiz kartlı olan için

bakınız hocam,işte diyolar pa 60 a kart takılınca pa 80 oluyo,,ben buna asla inanmıyorum,,pa 60 a kart takılınca pa 80 olamaz,,nedenmi arada yine çok fark oluyo,polifonık olarak saund,cihaz çıkış farkı bi kaç özellik olarak fark var,,

kartlı pa 60 tam türkiye cihazıdır,,kötümüdür kesinlikle kötü değildir,,pa 60 kasa olarak çok sağlamdır,,sağlam orgtur italyan malıdır,,

pa 55 tr ve pa 60 olarak düşünürsek,,pa 60 kartı da ,,kart olayı adamı çok yoruyo yok şunu yükle yok bunu yükle yok virüs bulaştı komple format at,,şu kartı yüklüm bu kartı silim,,bunlar uğraştırıyo insanı,,pa 55 tr de sağlam set bulursan tek set yükleme işi var oda saysan 10 saniye anca sürer,,kart silipte kart yüklemek en az 2 saatini alır,,tek kart yüklerim başkada kart gereği duymam diyosan fazla uğraşmazsın,,kolay gelsin ,

bakınız hocam,işte diyolar pa 60 a kart takılınca pa 80 oluyo,,ben buna asla inanmıyorum,,pa 60 a kart takılınca pa 80 olamaz,,nedenmi arada yine çok fark oluyo,polifonık olarak saund,cihaz çıkış farkı bi kaç özellik olarak fark var,,

kartlı pa 60 tam türkiye cihazıdır,,kötümüdür kesinlikle kötü değildir,,pa 60 kasa olarak çok sağlamdır,,sağlam orgtur italyan malıdır,,

pa 55 tr ve pa 60 olarak düşünürsek,,pa 60 kartı da ,,kart olayı adamı çok yoruyo yok şunu yükle yok bunu yükle yok virüs bulaştı komple format at,,şu kartı yüklüm bu kartı silim,,bunlar uğraştırıyo insanı,,pa 55 tr de sağlam set bulursan tek set yükleme işi var oda saysan 10 saniye anca sürer,,kart silipte kart yüklemek en az 2 saatini alır,,tek kart yüklerim başkada kart gereği duymam diyosan fazla uğraşmazsın,,kolay gelsin ,

saol hocam güzel açıklama yapmışsın :)

abilerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. özellikler feraza abim sana,pa55 gerçekten iyi savunuyorsun. benim endişem çin malı olmasından yanaydı fakat şu an elimdeki orgta çin malı hemde amatörün bile çakması öyle söyliyim.. nerdeyse 1 senedir kullanıyorum birşey olmadı inşallah başıma birşey gelmez, hayırlısıyla iyi bir cihaz bulurum. aldıktan sonrada sizinle tekrar bi konuşmak isterim özelden..

saygılar...

kardeşim pa 55 tr nin herkesin söylemine göre yok çok adi elinde kalır düğmeler içine göçer,,ekranı patlar bilmem neler neler vs atıp tutuyo millet,,hakkı yeniliyo biraz,,tamam pa 55 tr adi ama maalesef bizim insanımız bunu çok abartılı bi şekilde söylüyo,o kadarda değil,,
pa 55 tr almak isteyenlere gönül rahatlığıyla almalarını tavsiye eederim,,eletronik cihazlar sonuçta sorun mutlaka olacak,,birinde oldu diye hepsindede olacak diye bi şart yok,,birde kullanımdan kaynaklanıyo,,bunu söyleyen acaba nasıl kullanıyoda çok adi şurası kırıldı burası koptu vs diyebiliyo,kullanımda çok önemli,,eğerki pa 55 tr alırsan (senin kararın istediğini alırsın)elimden gelen her türlü yardımı yaparım,

eksik olmayın hocam teşekkürler. maddiyatta zaten biraz onu gösteriyo parasına göre mükemmel bi org olsa gerek

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri