pa500tr sample olayı!!

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: pa500tr sample olayı!!

pa500tr ye işlem yapmak için ram takmanız gerekir,rami okuması için os yazılım v.s cart curt 500 600 lirayı bulur,onuda kimse taktırmaz.pa500 tr yi satıpta üzerine 700 lira koydummu pa600 alıyorsunuz zaten mp3 boardı v.s var,kimse bakarmı o zaman pa500tr ye,
daha önceleri çok söylendi çalışma yapılacak ram takılıcak şu olacak bu olacak diye ama boş çıktı maalesef,
şu an çalışma yapılırmı bence kesinlikle hayır
neden çünkü yeni cihazlar çıktı daha güncel cihazlar yani pa900 pa600 o yüzden bence imkansız

Zafer'cim hatırlarsan bende PA600 vardı. Nakit satamayınca izmirden pa 500 tr'si olan bir arkadaşla takas yaptık. Pa500TR faturalı 1 yıl garantisi devam eden sıfır kadar temizdi. Benim Pa600qt de zaten 2-3 aylık bir cihazdı. üste 1250 tl aldım. Fakat öyle olduğu halde bile sonradan takas yaptığıma bin pişman oldum. Kimse zorda kalmadıkça, pa 600 verip pa500 almaz, helede 700 tlye üste şeklinde hiç almaz...

Şu da bir gerçek, bence pa500 ün malzeme kalitesi pa600 den daha iyi. Eğer pa500 sample alsa, pa600 e dönüp bakmam bile....

Zafer'cim hatırlarsan bende PA600 vardı. Nakit satamayınca izmirden pa 500 tr'si olan bir arkadaşla takas yaptık. Pa500TR faturalı 1 yıl garantisi devam eden sıfır kadar temizdi. Benim Pa600qt de zaten 2-3 aylık bir cihazdı. üste 1250 tl aldım. Fakat öyle olduğu halde bile sonradan takas yaptığıma bin pişman oldum. Kimse zorda kalmadıkça, pa 600 verip pa500 almaz, helede 700 tlye üste şeklinde hiç almaz...

Şu da bir gerçek, bence pa500 ün malzeme kalitesi pa600 den daha iyi. Eğer pa500 sample alsa, pa600 e dönüp bakmam bile....

Evet abi iyi hatirliyom.sifir gibi cihaza 2.200 tl satiyordun sonra takas etmistin.bende aramistim o zaman seni.pa500tr bence kötü bir klavye degil.tabi parasina göre. Sample olayi söz ediliyordu fos cikti.maliyeti fazla tutuyormus o yuzden yapmamislar calismayi.yapsalardi iyiydi ama

Evet abi iyi hatirliyom.sifir gibi cihaza 2.200 tl satiyordun sonra takas etmistin.bende aramistim o zaman seni.pa500tr bence kötü bir klavye degil.tabi parasina göre. Sample olayi söz ediliyordu fos cikti.maliyeti fazla tutuyormus o yuzden yapmamislar calismayi.yapsalardi iyiydi ama

Bi yanlışlığı düzeltelim Zaferim. 2200 değildi. 2650 istiyordum. Sahibinden.comda hala pasif olarak ilanım durur. Senle görüştüğümde sadece sana 2500 yaparım demiştim. 2200 e şu an bulsam düşünmeden borç harç 2-3 tane alırım... Birde şu an ilanda olan 256 mb ramli pa500 e 3200 tl istiyorlar. P2x sistemi varmış, bence güzel bir seçenek olabilir...

olmaz arkadaşlar bosuna uğrasmayın sizin elinizdeki mavi renkli 500 lere dediğiniz seyler olmaz sizce o aletin rengi neden kırmızı bir düşünün o özel üretim

Bi yanlışlığı düzeltelim Zaferim. 2200 değildi. 2650 istiyordum. Sahibinden.comda hala pasif olarak ilanım durur. Senle görüştüğümde sadece sana 2500 yaparım demiştim. 2200 e şu an bulsam düşünmeden borç harç 2-3 tane alırım... Birde şu an ilanda olan 256 mb ramli pa500 e 3200 tl istiyorlar. P2x sistemi varmış, bence güzel bir seçenek olabilir...

Abi bir ara pa 1× e istiyordun 2.200 v.s onunla karistirdim herhalde :D
Ozurdilerim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Abi o zaman pa 1× e istiyordun 2.200 v.s onunla karistirdim herhalde :D
Ozurdilerim

Abi o zaman pa 1× e istiyordun 2.200 v.s onunla karistirdim herhalde :D
Ozurdilerim

Evet Zafercim pa1x e 2200 istiyordum. 2000 e zarzor gitmişti alet. Ah ah yine üzüldüm şimdi o paraya orgu verdiğime. Bu arada bu akşam Tokat'ımızın maçı var izlemeyi unutma :)

arkadaşlar sahibinden.com da satışta olan kırmızı renkli pa500 ü almayı düşünüyorum.... sizce alsam mı almasam mı ?

arkadaşlar sahibinden.com da satışta olan kırmızı renkli pa500 ü almayı düşünüyorum.... sizce alsam mı almasam mı ?

cihazı inceleyen yok henüz menü pa500 menüsümü normal menümü yanına tecrübeli bi piyanist alıp öyle git bakmaya şahsi flkrim

açılışı vs pa800 le aynı kullanımı da aynı internetten gördüğüm kadarıyla ama ne kadar sağlıklı orası meçhul