pa500tr mi yoksa başka cihazmı?

• Konbuyu başlatan onur!
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 42
  • Görünümler : 7K
Cevap: pa500tr mi yoksa başka cihazmı?

tamam ozaman pa500tr alıyorum :)

Kardeşim ne marka alacaksan alda sende kurtul millette yorum yazarak birbirine laf atmaktan kurtulsun artık. Sen o kadar para vereceksin eminimki sokaktada bulmadin o parayı en guzeli bulunduğun şehirde bir müzik mağazasına gidip yerinde bak incele eminimki böyle imkan vardır ben korg Ankara bayisinde bir saat inceleyerek çalarak ürünü aldım. Tavsiyem bu olur sana.Unutma çok insan malına kötü demez herkes kendi malını över başkasını yerden yere vurmaya çalışır..

Kardeşim ne marka alacaksan alda sende kurtul millette yorum yazarak birbirine laf atmaktan kurtulsun artık.

hocam kimse zorla yazmıyor bi soru sordum yardımcı olmak isteyenler cevap veriyorlar sağ olsunlar. bende ona göre fikir ediniyorum. bakkaldan gofret almıyorum takdir edersin ki araştırmam lazım. neyse yorumun için saol.

Alıntıyı tam olarak alsa idiniz ( belli yerini alıp kalanını kesmemiş olsaydınız) hem bu sizin mesajınızı okuyanlar yanılmazdı hemde size gösterdiğim nacizene tavsiyem orada okunurdu lakin siz mesajımın ilk cümlesine takılıp alınganlık göstermişsiniz. Ben size yol yordam göstermeye çalışmıştım .Seni istemeyerek de olsa kırdım yada üzdüm ise KUSURA BAKMA lütfen. Saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:

Alıntıyı tam olarak alsa idiniz ( belli yerini alıp kalanını kesmemiş olsaydınız) hem bu sizin mesajınızı okuyanlar yanılmazdı hemde size gösterdiğim nacizene tavsiyem orada okunurdu lakin siz mesajımın ilk cümlesine takılıp alınganlık göstermişsiniz. Ben size yol yordam göstermeye çalışmıştım .Seni istemeyerek de olsa kırdım yada üzdüm ise KUSURA BAKMA lütfen. Saygılarımla

şimdi bidaha okudumda sert yazmışım evet. öyle anlamak istedim sanırım ben özür dilerim kusura bakma.

bugun pa500tr aldım arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize.

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun kardeşim umarım mutlu olursun klavyenden bir müddet sonra burada olumlu olumsuz yorumlarını mutlaka yaz doğrusu fikirlerini merak ediyorum.Saygılarımla

daha önce kullandım ben bu cihazı :) bugune kadar kullandığım en iyi cihaz ama kullandıklarım önemli tabi :)
korg is50b yamaha a1000tr den sonra en iyi bu doğalolarak :))

aslinda bu pa500 konusu disardan bakildiginda tam bi muallak eger yasadginiz sehirde deneme imkani olmayanlar icin ozellikle bi cok arkadas set yapip ritimleri tanitiyolar keske aletin sample leri icinde bi video cekilsede kimsenin dili uzamasa rakip sayilacak orglarin yiginla tanitim videosu var ama bu alet boynu bukukleri oynuyo ceksede biri soyle halay ritimleri nasil elektrosu zurnasi neymis anlasak