pa500tr mi yoksa başka cihazmı?

• Konbuyu başlatan onur!
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 42
  • Görünümler : 7K
Cevap: pa500tr mi yoksa başka cihazmı?

satılık pa500tr kutusunda jelatinli 22 ay garantili ist- korg can elktronikten alındı .

arkadaşım 1600 lere kadar zorladın biraz daha zorla garantili ve faturalı ürünü sana satim düz 2000 tl al hayrını gör .

yok hocam 2000e çıkamam saolasın

onur sen yine pa500tr al bütçen yetmiyorsa sana göre en uygunu bu 1600 çok temiz bulunur

dostlar pa 500 güncelleme dosyaları lazım sizlerde mevcutmu?

Düğün çalma amaçlı alcaksan Korg pa serisi, profesyonel batı tarzı sahneler için yamaha, ev kullanımı için roland bk 5, tüm bunların iyi bir karışımı için ketron xd 9, tüm bunların toplamı ve daha fazlası için Ketron Audya.....kendi adıma son nokta.

Düğün çalma amaçlı alcaksan Korg pa serisi, profesyonel batı tarzı sahneler için yamaha, ev kullanımı için roland bk 5, tüm bunların iyi bir karışımı için ketron xd 9, tüm bunların toplamı ve daha fazlası için Ketron Audya.....kendi adıma son nokta.

Ben yamaha a2000 i düğünde kullanıyorum bir şey olurmu:D

Ben yamaha a2000 i düğünde kullanıyorum bir şey olurmu:D

Sıkıntı olmaz üstadım, kullanın :p

Şaka bir yanada arkadaş kendi tercihini yazmış tabii.. Yoksa audyam olsa evde kullanırdım tabii ki :)

evet arkadaşlarım abilerim çok teşekkür ederim pa500de karar verdim. izmirden temiz varsa bu hafta alıcam. yönlendirirseniz sevinirim.
506 486 48 84 onur.

saygılar.

bu arada bişey sorcam pa500 mü yoksa pa500tr mi almalıyım? fark edermi?

Eğer türk müziği yapıyorsan mutlaka tr olmalı. 3 modeli var. Tr, or ve düz yani batı. Tr modelinde, panel üzerindeki ritim bankalarında türk ritimlerinin ismi yazar. Vahde, 2/4, çifttelli vs.