pa500tr mi yoksa başka cihazmı?

• Konbuyu başlatan onur!
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 42
  • Görünümler : 7K
Cevap: pa500tr mi yoksa başka cihazmı?

Pa 500TR o kadar hantal cihaz ki !!!! O nedenle saniyeler içinde set yükleyip hiç bir donmaya sebebiyet vermiyor.Haaa evet birazcık ağır belki ondan dolayı hantal olabilir :)

Pa 500TR o kadar hantal cihaz ki !!!! O nedenle saniyeler içinde set yükleyip hiç bir donmaya sebebiyet vermiyor.Haaa evet birazcık ağır belki ondan dolayı hantal olabilir :)

korg i4s ix300 pa80 pa80 tyross3 hele pa1x 1sene geçti nezaman kendlmi zorlasam belimde hala ağrı var taşıdığım en hafif orglar pa500 ve or700

Ne zaman birileri pa500tr desin hemen olumsuz yorumlar arkadaşlar ondan sonra bu alet niye tutulmuyor dersiniz . Bilmeyen bu aleti kullanmayan yazarsa olumsuz şeyleri tabiki insanlar kıllanır .Elini pa500tr ye surmeyende yorum yapıyor neye göre yapılıyorsa artık. Haaaa mesela ben bir iki güne set yayınlayacagim bunun videosunu youtube attım telefon çekimi yaptım telefonum dandik değil ama buna rağmen ritmin videodaki sesi ile org üzerindeki sesi arasında bi dünya saund farkı var.Yani bu alete teneke diyenler bence bu aleti videolarda görenler olsa gerek diye düşünüyorum. Pa500tr klavyenin tek eksiği asma davul vede zurna. Bir orgda bunlar büyük eksik ise elbette almayın büyük eksiği olan orgu alıp ne yapacaksınız?

korg i4s ix300 pa80 pa80 tyross3 hele pa1x 1sene geçti nezaman kendlmi zorlasam belimde hala ağrı var taşıdığım en hafif orglar pa500 ve or700

Sevgili arkadaşım bir kardeşimiz hantal diye yorum yazmış bende Latife ederek cevap verdim sende ciddiye alma lütfen :) .Saygılarımla

ortalık karışmış ya :) ben aslında şunu göz önünde bulunduruyorum amatör biri olarak benim işimi pa500 fazlasıyla görür ozaman daha fazla para vererek 80 almanın bi anlamı yok. doğrumudur? bu düşünce doğru derseniz yine pa500 kullanıcam arkadaşlar.

pa 500. üzerinde calışma yapılmamasınin tek sebebi tüm geneli ile hantal bir alet olmasıdır. Ve mg küçük.. Benim sitemim en çok korg satan ülkemize üzerine tr yazıp bize sunmalarıdır. Eminimki aleti kullananlar ancak burada yorum yapıyo. Bende aleti kullandım ve yorumumu yaptım. Hiç kimseye ben bu aleti almayin demedim.sample dediginiz olay 1mg'te yakın uzunlukta yazılır. Haliyle böylesi setleri yüklemek tabiki zaman alıcaktır.pa 500de sample yok ve mg küçük o nedenle 1dakka içinde seti yüklersiniz. Bir başka aletin ritimlerini kitlerini üst üste koysanız bile bu aleti şahlandıramazsınız. Kalitesiz bir saund'la müzik asla olamaz.umarım beni anlarsınız. Hayırlı çalısmalar.

Şimdi sayın arkadaşım bu aletin üzerindeki kitler sample sesler kullanılarak yeni yeni ritimler yazılsa on numara olmaz mı? Neden yapılmıyor bu? Üzerinde çalışma yapmaya fırsat kalmadan yeni modeller sürülüyor piyasaya.Bende son derece kınıyorum bu olayları adamlar neredeyse yılda 2-3 model çıkarıp satıyor ben bunu forumda defalarca anlattım hiç hoş bir şey değil pa600 yaygınlaşmadan pa900 geldi ...Pazar güzel iyi hoş lakin destek ver kullanıcılara ...İşte o yok zihniyetlerinde.Peki kabahat kimde bence yine bizde ...Yeni çıktıkça atılıyoruz hemen üzerine hal böyle olunca elbette adamlar ticari boyutunu düşünüp sür Allah sür yeni modelleri yaparlar.Ve inanın 10 yıl geçsede bu olay hep aynı olacaktır.Hepinize saygılarımla

satılık pa500tr kutusunda jelatinli 22 ay garantili ist- korg can elktronikten alındı .

arkadaşım 1600 lere kadar zorladın biraz daha zorla garantili ve faturalı ürünü sana satim düz 2000 tl al hayrını gör .

Şimdi sayın arkadaşım bu aletin üzerindeki kitler sample sesler kullanılarak yeni yeni ritimler yazılsa on numara olmaz mı? Neden yapılmıyor bu? Üzerinde çalışma yapmaya fırsat kalmadan yeni modeller sürülüyor piyasaya.Bende son derece kınıyorum bu olayları adamlar neredeyse yılda 2-3 model çıkarıp satıyor ben bunu forumda defalarca anlattım hiç hoş bir şey değil pa600 yaygınlaşmadan pa900 geldi ...Pazar güzel iyi hoş lakin destek ver kullanıcılara ...İşte o yok zihniyetlerinde.Peki kabahat kimde bence yine bizde ...Yeni çıktıkça atılıyoruz hemen üzerine hal böyle olunca elbette adamlar ticari boyutunu düşünüp sür Allah sür yeni modelleri yaparlar.Ve inanın 10 yıl geçsede bu olay hep aynı olacaktır.Hepinize saygılarımla

üstad istediğin kadar sample ritim yaz editle ama bu alette hoşuma gitmeyen şey saundu alette aradığın var ve çok gerçekçi ama saund yok ortada bir yemek var 4 4lük ama tuz yok 1 senede kullandım 1.500 olsa yine pa500 alırım çünkü rahat hazır kullanımı kolay 250tl daha eklersemde pa80

Ben sana ketron sx3000 almanı tavsiye ederim çok kaliteli profesyonel bir cihaz bana göre or700-pa500-pa80 grubunun en iyisi hem sound hem malzeme kalitesi olarak bu yüzdende ağırdır evde kullanacağın için sorun yok.Üzerindeki batı ritimler bile bu saydığım orglardan daha kalitelidir.Ama kullanıcısı önemli azimli ve biraz işten anlaması lazım yoksa sakın alma sonra forumda soracak adamda yok şimdilerde forumun eski tadıda kalmadı .