Pa500tr arıyorum

Cevap: Pa500tr arıyorum

Ben kıyaslama yapmıyorum artık tek şunu pa500 daha kullanışlı daha pratik gerisi senin kulak zevkin

1750 tl ise durma al derim adamlar yılların aleti yıpranmış pa55tr veya pa60 a o dediğin civarda fiyat çekiyorlar üstadım yinede karar senin . Saygılar....

1750 ye verebilirim düşünürsen

gunacel uygun fiyata varsa

Hocam ilan şüpheli aradım açmadı il dışından düşünmüyorum kargoda mahvoluyo cihazlar

09-03-2012 tarihinde sifir olarak aldigim korg pa500tr klavyemi satiyorum alet temiz ve sorunsuzdur faturası mevcuttur kendi setimide alan kişiye hediye edicem çok güzel keman sesleri,gündem yaylı sesleri,solo sesler vardır alan kişiye şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

fiyat: 1900 tl ufaktan pazarlık payı vardır
tel : 0536 840 59 88 PİYANİST BARIŞ

İSTANBUL/ÜSKÜDAR

KORG PA500TR YE KENDİ YAPTIĞIM GÜNDEM YAYLI DEMOLARI BU LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR

1. KORG PA500TR BARIŞ GÜNDEM YAYLILAR 2012 - 2 - YouTube

2. KORG PA500TR BARIŞ GÜNDEM YAYLILAR 2012 - 1 - YouTube

Kardeşim önce yadırgamıştım sadece İstanbuldan alırım demene ama şu forumlarda Zaferin adını kullanarak yapılan dolandırıcılık olayından dolayı sana son derece hak veriyorum...Sana bir özür borçluyum aslında bu konuda seni yanlış anlamışım...Haklısın en güzeli görerek deneyerek alman alacağın org şimdiden hayırlı olsun iyi bayramlar...

09-03-2012 tarihinde sifir olarak aldigim korg pa500tr klavyemi satiyorum alet temiz ve sorunsuzdur faturası mevcuttur kendi setimide alan kişiye hediye edicem çok güzel keman sesleri,gündem yaylı sesleri,solo sesler vardır alan kişiye şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

fiyat: 1900 tl ufaktan pazarlık payı vardır
tel : 0536 840 59 88 PİYANİST BARIŞ

İSTANBUL/ÜSKÜDAR

KORG PA500TR YE KENDİ YAPTIĞIM GÜNDEM YAYLI DEMOLARI BU LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR

1. KORG PA500TR BARIŞ GÜNDEM YAYLILAR 2012 - 2 - YouTube

2. KORG PA500TR BARIŞ GÜNDEM YAYLILAR 2012 - 1 - YouTube

Ellerine sağlık videoların muhteşem ...