PA500 TR mi yoksa KETRON Sx3000 mi?

Cevap: PA500 TR mi yoksa KETRON Sx3000 mi?

Roland bk5 alderim...

kesinlikle sx3000

ben korgun pa800 den aşağısını kabul etmiyom zaten.belki korgçu arkadaşlarım belki bana kızacaklar ama,gerçek bu..o yüzden sx3000 derimm

bence gw8 den sonra alınıcak orglar değiller bunlar,gw8 den sonra alınacak org pa 800 dür,
elindeki gw8 özellik olarak bu iki orgtanda aşağı değil bence,ne kadarda kullanım zorluğu olsada gw8 den sonra bu orgları almanızı tavsiye etmem,
en azından orgu değiştirdiğinizde değiştirmenize değecek bi org alın sizi rahatlatacak sizi sıkmayacak bi org,en azından istediğiniz sampleyi silebilip istediğiniz samplelerle kendi setinizi oluşturarak müzikten dahada büyük tat alarak org çalmayı istiyorsanız pa800 alın,
diğer türlü sadece sizi rahatlatan orgun kullanım kolaylığı dışında fazla bi değişiklik olmayacak,kesinlikle sx3000 pa500tr güzel orglar kötü bi org değiller

belki konunun dışına çıktık sx3000 pa500 yazmışsınız ama bunlarda benim önerim,

bence gw8 den sonra alınıcak orglar değiller bunlar,gw8 den sonra alınacak org pa 800 dür,
elindeki gw8 özellik olarak bu iki orgtanda aşağı değil bence,ne kadarda kullanım zorluğu olsada gw8 den sonra bu orgları almanızı tavsiye etmem,
en azından orgu değiştirdiğinizde değiştirmenize değecek bi org alın sizi rahatlatacak sizi sıkmayacak bi org,en azından istediğiniz sampleyi silebilip istediğiniz samplelerle kendi setinizi oluşturarak müzikten dahada büyük tat alarak org çalmayı istiyorsanız pa800 alın,
diğer türlü sadece sizi rahatlatan orgun kullanım kolaylığı dışında fazla bi değişiklik olmayacak,kesinlikle sx3000 pa500tr güzel orglar kötü bi org değiller

belki konunun dışına çıktık sx3000 pa500 yazmışsınız ama bunlarda benim önerim,

Bütçe meselesi ayrıca hobi amaçlı çalmak için 3000 TL ve üstü bi parayı vermek gereksiz bence...SX3000 tuşesi ve ses kalitesi ile cezbediyor açıkçası...

Halen karasızım abiler kardeşler...

iki cihazda denemelisin kararsız kalırsın, buradaki fikirler bir yere kadar, kendin deneyip alacaksın.

imkan olsa keşke

Bence piyanistşantör abıden bursadan al sx3000i hem board var hemde işlenmiş dinle bu kardeşini pişman olmazsın