- Enst.
- KORG PA 900
Cevap: Pa500 seti pax2 ye yükledim org oyuncak oldu
pa500tr de 1 tane set yok hocam
70 80 tane set var ortalıkta
her türlü ses ritim kit v.s editlemeyede müsait,onuda kullanıcı yapacak yapamıyorsa sıkıntı kullanıcıdadır,ritimi sesi kullanıcı yapar yapamazsa orga laf eder,yapamadığı için sağa sola yerine orga saldırmak olur,
şu trakya müzik sitesinde tüm orglarla ilgili ritim yazma ses editleme v.s gibi yığınla video konular var,halen bazı arkadaşlar kendilerini tembel alıştırmışlar konuya bakarak bişeyler yapımda madem bu işi yapıyorum bişeyler öğrenim demezler,
bu işi yapacak olan herşeyden önce bu işleri öğrenmesi gerekir,
ritim yazmaya çalıştınıdınızda org mu yazmadı,
ses yazmaya çalıştınızda org yazmadı,
diğer editleri yaptınızda orgmu yapmadı
tam tersi
ritim yazmayı bilmiyorsan org ne yapsın
ses yazmayı bilmiyorsan org ne yapsın
diğer editleri bilmiyorsan org ne yapsın
parasına göre org var kalite var,saundunu ritimini bilmem neyini beğenmedinmi cebine davranıp biraz para çıkarıp istediğini alabilirsin,bazılarına bakıyorsun,adam sıfır pa500tr alıyo ama pa3x teki özellikleri bekliyo bu tarz insanda çok,aradığı özellikleri bulamayınca 5 para etmez diyor,eeee sen zaten kaç para verdinki 2 lira verdin tabi 5 para etmez
hala piyasada pa3x le 500tr yi
pa2x le pa55 tr yi
pa55 tr ile i30 kıyaslayan insanlar var bence bu insanlar hiçbir şeyden anlamayan boş yazı yazan insanlardır,
yanlış anlamayın buradan kendinize pay çıkarmayın çoğu sözlerim size değildir,
piyasadan biraz bahsedeyim dedim
hayır ben pa500 berbat demiyorum içindeki set berbat diyorum içindeki seti yeniden düzenleseler darbıka tonlarını seslerini mesela baykal seti kullansaydılar o zaman pa500tr 1numara olurdu turkiyede bunu yapabilirler
pa500tr de 1 tane set yok hocam
70 80 tane set var ortalıkta
her türlü ses ritim kit v.s editlemeyede müsait,onuda kullanıcı yapacak yapamıyorsa sıkıntı kullanıcıdadır,ritimi sesi kullanıcı yapar yapamazsa orga laf eder,yapamadığı için sağa sola yerine orga saldırmak olur,
şu trakya müzik sitesinde tüm orglarla ilgili ritim yazma ses editleme v.s gibi yığınla video konular var,halen bazı arkadaşlar kendilerini tembel alıştırmışlar konuya bakarak bişeyler yapımda madem bu işi yapıyorum bişeyler öğrenim demezler,
bu işi yapacak olan herşeyden önce bu işleri öğrenmesi gerekir,
ritim yazmaya çalıştınıdınızda org mu yazmadı,
ses yazmaya çalıştınızda org yazmadı,
diğer editleri yaptınızda orgmu yapmadı
tam tersi
ritim yazmayı bilmiyorsan org ne yapsın
ses yazmayı bilmiyorsan org ne yapsın
diğer editleri bilmiyorsan org ne yapsın
parasına göre org var kalite var,saundunu ritimini bilmem neyini beğenmedinmi cebine davranıp biraz para çıkarıp istediğini alabilirsin,bazılarına bakıyorsun,adam sıfır pa500tr alıyo ama pa3x teki özellikleri bekliyo bu tarz insanda çok,aradığı özellikleri bulamayınca 5 para etmez diyor,eeee sen zaten kaç para verdinki 2 lira verdin tabi 5 para etmez
hala piyasada pa3x le 500tr yi
pa2x le pa55 tr yi
pa55 tr ile i30 kıyaslayan insanlar var bence bu insanlar hiçbir şeyden anlamayan boş yazı yazan insanlardır,
yanlış anlamayın buradan kendinize pay çıkarmayın çoğu sözlerim size değildir,
piyasadan biraz bahsedeyim dedim