PA500 set çalışmaları yapılıo dendi hani daha birşey göremedik???

• Konbuyu başlatan seco_35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 4K

seco_35

Paylaşımcı üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800-PA 3X
yorumlarda PA500 set çalışmaları yapılıo dendi hani daha birşey göremedik varsa elinde set olan paylaşabilrmi

Cevap: PA500 set çalışmaları yapılıo dendi hani daha birşey göremedik???

yorumlarda PA500 set çalışmaları yapılıo dendi hani daha birşey göremedik varsa elinde set olan paylaşabilrmi

zamanla paylaşımlar olur darkres,pa 500 tr set yok deniliyo ama yinede baya bi setleri var pa 500 ün,

ewt bnde 10 tane set var çok güzel ritimlerde her sette çok iyi ritimde var kötü ritimde hepsini bi araya toplayım dedim kit lerini değiştirmen lazım bn yaptım alet çok güzel oldu

ewt bnde 10 tane set var çok güzel ritimlerde her sette çok iyi ritimde var kötü ritimde hepsini bi araya toplayım dedim kit lerini değiştirmen lazım bn yaptım alet çok güzel oldu

kardeş şu 10 tane seti paylaş bi arada, bizde emek yiyelim bea ;)

benim de hiç bilgim yok bu klavye hakkında acaba bendeki 55tr seti 500 e olurmu bilgisio olan varmı?

pa800 setleri bile yüklenio ama üzerinde oynamalar yapman lazım kit filan değiştirmen lazım bn yükledim birkaçtane pa800 den

pa800 setleri bile yüklenio ama üzerinde oynamalar yapman lazım kit filan değiştirmen lazım bn yükledim birkaçtane pa800 den

pa 800 setini okuması imkansız,pa 800 setlerinde değişik samplerler var,pa 800 setleri okuması için pa 800 deki samplerleride yüklemen gerekir pa 500 e,ancak proğramlarla pa 800 setini pa 500 e çeviri yapabilirsiniz,harici bişey yapamazsınız

yaplıo abi pa500 e iilla bütün seti load etmen gerekmio tek tek de ritim yüklleyebiliosun bn yükledim ama ritmn kitlerini değiştrmen lazım ama program varsa daha güzel olur

darkes su elındekı setlerı paylasırsan cok sevınırım tesekkurler....

arkadaşlar pa500tr ile ilgili her şeyi bu forumda öğrendim , orgumu yavaş yavaş işledim şu an orgun bank kısımlarıda dahil full oldu ve %75 i pa800 ün çalışınca oluyo ve ayrıca ritimleri yükledikçe pa500 ün ritimleri ile pa800 ritimleri arasındaki ses çıkış farkı bile belli oluyor. ama ne yazıkki set yapmayı bilmiyorum. ama az kaldı onuda öğrenecem. ve paylaşımlarım sadece bu forum içinde olacak. trakya müziğe teşekkürler.