pa500 acil yardım

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
değerli dostlarım sıfır almış olduğum pa500 e ne set ne bişey yükleyemiyorum hafıza kartını taktığım anda bu yazı beliriyor warning dewice not found or unknown format pc de formatlasamda YİNE AYNI YAZI ÇIKIYOR acaba org arızalımı? acil yardım

Cevap: pa500 acil yardım

hayır arızalı değil sd kartı plase wait yazıncaya kadar tak cıkar okumuyo kartı öyle yazar.bendekide öyle yapıyor tak cıkar devamlı okur saygılar..

buldum orgu kapatıp açmak lazımmış takılı şekilde orgu açınca okuyor tamamdır ama setler çok kötü

Daha güzel setler bulup yükleyebilir, ve hatta beğendiğin ritimleri biraraya getirerek kendine özgü setini oluşturabilirsin. Kolay gelsin Saygılarımla,

teşekkür ederim üstadım ama gerçekten pa500 hoşuma gitmedi tuşeleri olsun sound olsun iç açıcı değil insan set yaparken karma yapsada kendi üretsede iç açıcı olması gerek ama iç açıcı değil şuan aklımda 4 model var pa800 ve pa500 ü verip tek org audya5 olabilir yada genesys pro + triton studio ama genesys ritimlerinede güvenemediğim için korg pa1x + trinity v3 düşünüyorum tyros serisine yaklaşmak istemiyorum en mantıklı olan bu fakat bugün tünel müziği aradım neredeyse 8000tl civarı para istediler pa800 üzerine 4800tl ödemem gerekiyor cihaz konusunda çalışlıyorlar bu ay sonu çok süper set çıkacak ve çok süper bi klavye muhteşem ötesi ama benim gücüm yetmez kısacası kafam allak bullak oldu sizce hangisini kullanmalıyım genesys + studio yada pa1x + trinity v3 yada audya5?

kardesım alet guzel ama az sabret bıraz kurcala aletı

gerek yok satcam pa800 ü pa1x yaptım şimdi sıra pa500ü değiştireceğim değiştireceğim klaavyeler bunlar olabilir ketron xd9 sx3000 gem genesys pro bu 3 modelden biri ile değiştirebilirim