Pa3x türkiyede

Cevap: Pa3x türkiyede

youtubede bu videonun altına yabancı birisi yorum yapmış aynen şöyle diyor kendileri:

Hahahahah ... Bu KORG PA3 KORG PA2xpro aynı bok ... hey adam gerçekten bir LIVE BAND olduğunu Ketron AUDYA dinlemek inan bana, bu aranjör diğer tüm arrangers KORG, Yamahas, Rolands, çok uzak ... vs .. Ben bir korg pa2x, tyros3, aynı zamanda, 2 hafta önce, ben bir Ketron AUDYA bana bunu en iyi aranjör ben duydum ... teşekkürler ... Ketron olduğuna inanıyorum aldım ... YOU ARE EN İYİ ŞİRKET `Aranjör S.
orjinali:
Hahahahah...believe me this KORG PA3 is the same shit as KORG PA2xpro...hey man listen the KETRON AUDYA which is really a LIVE BAND, this arranger is far from all other arrangers KORG,YAMAHAS,ROLANDs,...etc...*I have one korg pa2x,tyros3,but also,2 weeks ago,I bought one KETRON AUDYA believe me this is the best arranger I`ve heard ...thanks...KETRON...YOU ARE THE BEST COMPANY`S ARRANGER.

adam çok etkilenmiş demek ki Audyadan.İyi bir çalışma yapılsa bu alete ama...Fiyatda önemli.Rekabetçi bir fiyat politikası ve iyi bir çalışma ile bu alet yürürdü..gerçekten çok iyi bir alet

Audyanın wav gitar,davul ile midinin sekronize çaldırma teknolojisi kimsede yok. Canlı gibi çalıyor. ama.......

evet aması varişte sorun burada benim anlamadığım şu bu orgların distribitörlüğünü nede cevo baykal gibi arkadaşlara vermiyolarki yani bi orgu org yapan kullanıcısı değilmi mesela sistemnk yada verilebilir orga set yapan arkadaşlara belirli bir kar payı verilse onlar bu klavyeleri satsa daha güzel iş yapar üreticiler