yaşar bu orgta ses saund herşey var .hepsi elinin altında....artık bazı şeyleri ciddiyede almanın zamanı geldi... bence sen bu karadeniz müziği işini biraz daha ağırdan al ...önce bir kaç parça belirle..bunları güzelce kulağına oturt ...ondan sonrada kayda gir...ve sitelerde paylaş... bak o zaman alemde bir ilgisiz kardenizli kalıyormu ..çünki dayanamazlar ben biliyorum.ama burda şu var bi,z seni tanıyoruz biliyoruz sen matrak bişeylerin dahaçok renkli bişeylerin peşindesin eyvallah onlarda olacak tabi ama .şuda bir geçekki bu türde ciddi emekler veripte, ciddi işler yapan fakat paylaşım konusunda sıfır olan..!!ve bu müzikleri arayıpta bulamayan bir çok insan var.ben çok iyi hatırlıyorum bir karadenizli olarak çok rumeli müzikleri repertuar çalışmaları yaptım.ve bu parçaları o zamanlar o yöre insanına dinlettiğim zaman bir karadenizli olduğumu hiç anlamadılar bile ...ve ben bu durumdan çok memnun oluyordum.yani demem şuki yaşar .karadeniz müziğide bizim, halayda ,zurnada...bu arada paylaşımın için çok teşekkür ederim kemece sesine acaip ayar oldum kulaklarımdan ses hiç gitmiyor gitmeyecekte sanki