pa3x kemençeye devam uzman1972

Cevap: pa3x kemençeye devam uzman1972

uyyyyyyyyy yaşar abi ellerine sağlık, :) kemençe harbi kemençe yani valla hasta oldum kemençeye,teşekkürler yaşarabi,

dereler,şelaleler,sisli dağlar,yeşil yaylalar ;))

yaşar bu orgta ses saund herşey var .hepsi elinin altında....artık bazı şeyleri ciddiyede almanın zamanı geldi... bence sen bu karadeniz müziği işini biraz daha ağırdan al ...önce bir kaç parça belirle..bunları güzelce kulağına oturt ...ondan sonrada kayda gir...ve sitelerde paylaş... bak o zaman alemde bir ilgisiz kardenizli kalıyormu ..çünki dayanamazlar ben biliyorum.ama burda şu var bi,z seni tanıyoruz biliyoruz sen matrak bişeylerin dahaçok renkli bişeylerin peşindesin eyvallah onlarda olacak tabi ama .şuda bir geçekki bu türde ciddi emekler veripte, ciddi işler yapan fakat paylaşım konusunda sıfır olan..!!ve bu müzikleri arayıpta bulamayan bir çok insan var.ben çok iyi hatırlıyorum bir karadenizli olarak çok rumeli müzikleri repertuar çalışmaları yaptım.ve bu parçaları o zamanlar o yöre insanına dinlettiğim zaman bir karadenizli olduğumu hiç anlamadılar bile ...ve ben bu durumdan çok memnun oluyordum.yani demem şuki yaşar .karadeniz müziğide bizim, halayda ,zurnada...bu arada paylaşımın için çok teşekkür ederim kemece sesine acaip ayar oldum kulaklarımdan ses hiç gitmiyor gitmeyecekte sanki:)

abi madem ciddiyet bahsedicez bende yazam bari:).ben bi demoyu dinlerken önce kimin yaptığına sonra kulladığı demoda enstrümanı nasıl kullandığına bakarım.örnek kemençe kullandım,kemençe aslına sadık kalarak çalındımı,seslere basması nasıl ona bakarım..bu demoları başka yerlerde de yayınladım.orada 400 ün üzereinde dinleme ve yorum yazma oldu..orda yapılan yorumlar aynen şöyle..nasıl bişeydir.. bu süper..hatta bunun gerçek kemençeci tarafından çalındığını idda eden oldu..bende hodri meydan çektim.videolu demo yaparım diye..ordakiler adamı rezil eder vezirde.şükür beni vezir ettiler..karadeniz havlarına gelince youtubede dinledim dün dünya kadar demo..hepsi beli başlı 3 tane kalıp üzerine çalınmış.bende bu kalıpları yaptım..ahh abimmm,bu yorumu başkası yapması lazımdı..bende kapağı koyucaktım:)..canın sağolsun abim:).sana her zmandemişimdir abi hatırlarsan,,, bir demoya 2 türlü yorum yazmaz çoğu insan..ya çok iyi olduğu için yada çok kötü olduğu için..yazanında canı sağolsun,yazmayanında.....kendine iyi bak abim:) benim org üzerinde yapamıyacağım tek şey var abim,o da amuda kalkmak..geri kalan benim için sadece eğlencedir abim:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

zafercim çok teşekkür ederim kardeşim,kadir kardeşim sanada çok teşşekür ederim,sağolunuzzz

şahane... cihaz konuşmuş sanki..

çok güzel olmuş elinize sağlık

ellerine sağlık usta çök iyi biz şimdilik 800 e devam edeceğiz

Valla karadenizliler gibi çalmışsın. :D Gerçekten 3x senin elinde devleşiyor. Eline sağlık.