Pa3x forum,Trakya Müzik...

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
Korg'un yeni modeli 3x için forumumuzda bölüm açılmıştır.Hem yeni alan arkadaşlara hemde forumuza hayırlı olsun...

Ch.

Cevap: Pa3x forum,Trakya Müzik...

Arkadaşlar pa3x,pa800 setlerini okuyor mu? pa3x için güzel setler oluşturulana kadar pa800 setleri ile kullanılabilir mi?

hayırlı olsun,bence pa 500 tr bölümüde açılmalı,troys serisi bölümüde açılması lazım nedeni;herserinin paylaşımları daha toplu bi yerde olmuş olur,

Ellerine sağlık hocam iyi yapmıssınız.Forumda açılacak Pa1-2- ve 3X ile ilgili her konunun tertipli ve düzenli bir şekilde arşivlenebilmesi için bence doğru bir karar.

Saygılar...

arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce pa800 satıp pa3x aldım forumlarda okuduğum bazı sorunlar beni korkutmuştu ama öyle değil gerçekten mükemmel bi alet yaşayacağınız tek sorun set problemi olabilir , oda zaman ilerledikçe paylaşımlar oldukça ortadan kalkar problem olmaz merak etmeyin.orgum 76 tuş olanından ne açılma sorunu var nede kitlenme

bende bu gun aldim 3x imi evet katiliyorum alat cok guzel ama set sikintisi var su an oda yakinda biter :)

KORG PA 3X i aldim soyle bir siteyi yokladim setler hakkinda usb ler hakkinda her kafadan bir ses cikiyor . Bende kandi kararimi CYM 2 Usb den yana kullandim siparisimide verdim saundlar super cok kaliteli ve gercek tadinda demolari bir dinleyin derim , Saygilar herkese.:);):)

Öncelikle Pa3x in hayırlı olsun arkadaşım cym 2 set demoları için link verebilirmisin?