pa3x aranıyor.

• Konbuyu başlatan piynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 42
  • Görünümler : 9K
Cevap: pa3x aranıyor.

Pa3x ve c.exp seti düzenlemiş az önce düğün salonu işleten bi arkadaşımdan dinledim maltepe cevizlide daha böyle bi saund duymadım ben bir klarnet bi zurna editlemiş gel yarın dinle

üstad ce exb seti bugün düğün öncesi orgta denedim... berbattı..kimse kızmasın.. subwoofer lardan (ismi yanlıs olabilir) gelen o bass sesleri o kadar dengesizdiki abuk subuk sesler bile duydum... set benim hoşuma gitmedi ali kardeşim.. son 2-3 gündür alet üzerinde baya bi oturdum inceledim kurcaladım düğün yaptım provasız filan ama alette pek hoşuma gitmedi..pa80 çalarken daha çok zevk almıştım diyebilirim.. amacım hiç bi cihazı kötülemek değil, sadece alışamadım sanırım aletin her konuda sert olmasına...

öve öve bitiremedikleri ce exp bumu? dedim.. orgtaki usb siz set daha güzeldi.. hele göktuğ misket var sanırım pa800 ritmi, o ritimle düğünü bitirdim..

İyi de kardeşim, pa800 sıfır 64 mb 4500 lira, birde ram taktırayım desen 5000 lirayı geçiyor, daha mp3 boardı saymadım bile. Onu da taktırsan, minimum 5500 lira.
pa3x sıfırı 6000 civarı.
"Düğün işleri yapıyoruz, pa80 de aynı işi görüyor" meselesi başka. Öyle düşünürsen doksanlar da roland e70 'lerle ne işler bitirdik. O zaman 400 liraya alalım e70 haydi düğüne.

üstad ce exb seti bugün düğün öncesi orgta denedim... berbattı..kimse kızmasın.. subwoofer lardan (ismi yanlıs olabilir) gelen o bass sesleri o kadar dengesizdiki abuk subuk sesler bile duydum... set benim hoşuma gitmedi ali kardeşim.. son 2-3 gündür alet üzerinde baya bi oturdum inceledim kurcaladım düğün yaptım provasız filan ama alette pek hoşuma gitmedi..pa80 çalarken daha çok zevk almıştım diyebilirim.. amacım hiç bi cihazı kötülemek değil, sadece alışamadım sanırım aletin her konuda sert olmasına...

öve öve bitiremedikleri ce exp bumu? dedim.. orgtaki usb siz set daha güzeldi.. hele göktuğ misket var sanırım pa800 ritmi, o ritimle düğünü bitirdim..

Korg ve Yamaha dünya ölçeğinde üretim yapan firmalar ve pa3x korgun amiral gemisi....Beğenmediğiniz org binin üstünde Türkiyede alıcı buldu...tüm dünya kullanıyor ve beğeniyor... Hele tuş takımına söz etmeniz sizin ne kadar amatör standart dışı orglara alışık olduğunuzu gösteriyor.

Korg ve Yamaha dünya ölçeğinde üretim yapan firmalar ve pa3x korgun amiral gemisi....Beğenmediğiniz org binin üstünde Türkiyede alıcı buldu...tüm dünya kullanıyor ve beğeniyor... Hele tuş takımına söz etmeniz sizin ne kadar amatör standart dışı orglara alışık olduğunuzu gösteriyor.
Bunun üstüne ne söylesek boş Mustafa hocam :)

pa80 ile pa3xi aynı gören zihniyet bana hiç normal gelmedi, a100trnin tuş takımından sonra pa3xin tuş takımını beğenmemek daha bi enteresan geldi. Sanırım alışkanlıklarını yenilemelisin lost__92 kardeşim.

hehehehe yaşasın pa3x:)

kendinden on kat üstün gömlek(3x) giyersen olacağı bu.3x in tekniğine gelmek için daha uzun zamana ihtiyacın var senin gökhan..ce ex usb yi bende kullanıyom,neresi kötü..bilip bilmeden böyle acemi yorumlar yapma bidaha

Tamam yuklenmeyin cocugunuz yasindaki gence bu kadar!
Uslubunu bende cok begenmedim ama uyarirsaniz duzgunce yetecegine inaniyorum. ..
Cunku ozunde saygili temiz yurekli bir kardesimiz....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tamam yuklenmeyin cocugunuz yasindaki gence bu kadar!
Uslubunu bende cok begenmedim ama uyarirsaniz duzgunce yetecefine inaniyorum. ..

çocuk yamahayı metleyince hoşuna gitti ama demi ilker...biz uyarınca yüklenmeyin diyosunn....

Konuyu kapatabiliriz. Allah kısmet ederse yarın geliyor, bakalım nasılmış.