pa3x 2/4 demo

• Konbuyu başlatan piynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 4K
Cevap: pa3x 2/4 demo

abicim eline sağlık bence gayet güzel, cihaz pa3x diye insanlar pa800 ritimlerini kullanamaz diye bir kural kaide yok arkadaşlar. ritimde güzel seslerde güzel, sonuçta pa800 ritmi ve sesleri dimi ama, çok kötü denecek bir şey göremedim ben dinlediğim demoda

Tek bir ritim ve sesle setimin kötü değil, çok kötü olduğunu anlayabilmen olağanüstü.

bencede tek bir demo dinlemeyle set hakkında böyle bir önyargı oluşturmak gayet saçma:)

sayın pynst abim sen demolarını paylaşmana devam et;oyuncak orglarla demo yapanlarıda gördük :)

sayın pynst abim sen demolarını paylaşmana devam et;oyuncak orglarla demo yapanlarıda gördük :)

Sağol kardeşim. Tabiki fırsat buldukça kaydedeceğim. Hattızatında dikkatimi çeken başka bir durum var: Bu işten ilk ekmeğimi yediğimde yıl 1990 dı ve inanın bana , o yıllarda herhangi bir enstrumandan biraz ses çıkarabilenler bu işlerden para kazanıyordu. Aradan geçen bu kadar zaman zarfında bu işin çıtası çok yükseldi, gerçekten çok başarılı, çok yetenekli müzisyenler var; dinledikçe imrenmemek mümkün değil. Fakat bir o kadar da berbatlar var. İşin kötü tarafı da şu: Berbat tabir ettiğim elemanlar, kötü cihazlarla, kötü çalarak ucuz işler yaptılar . İster inanın ister inanmayın toplumda öyle bir düğün müziği zevki oluştu. Bu durum çok komik ve can sıkıcı. Yani birçok yerde insanlar o kötü, macundan iğrenç hale gelmiş sesleri duymak istiyorlar. Hepimizin başına gelmiştir: Bir cd getiriyorlar ve "bunu çalar mısın?" diyorlar. :) Aman Allahım! Yahu çok berbat! :)
Ben bu zamana kadar yaklaşık 1500 düğün işi yaptığımı tahmin ediyorum ve hiçbir zaman o "çok iyi" dediğim müzisyenlerin arasında olamadım. Zaten onlar çok fazla değiller. Ancak, o berbat dediğim elemanlardan da olmadığımı düşünüyorum.
Herkese saygılar.