pa2x mi 800 mü.

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 6K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
üstatlarım.800 ün sıfır fiyatı yaklaşık olarak 3850 tl.bu yeni klavye bildiğim kadarı ile 32 mb oluo.bu 256 mb a kadar yükseltiliyor tabi bu iyi bi para.ayrıca mp3 board taktırıyorsun oda iyi para.usb alıosun o da ayrı bir cabası.toplamda ne kadar tutuor bilmiorum ama büyün bu masrafları yapıp 800 ü o hale getirinceye kadar pa2x almak daha mantıklı değil mi.pa2x in normal hafızası kaç mb.içinde mp3 çalar var mı yoksa kendin mi taktırıyorsun ve sıfır fiyatları ne aralarda.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Cevap: pa2x mi 800 mü.

kardesim madem pax2 alacak durumdasin bir iki ay daha bekle pa x3 cikiyor onu alirsin,ama acelem var diyorsan tabiki pa x2 derim , saygilarimla

sanıyorum bu iki alet birbirlerinin çaldıgı herşeyi çalıyor yani birbirlerinde farkı galiba pax2de hoporler yok 800 de var fakat işcilik olarak pax2 daha iyi bence tahminimce saund larındada biraz fark var pax2 al bence

hocam bence pa2x her yönden öne çıkıyo ama,pa 800 de bi mp3 taktırıyosun bu masrafı baska masrafı yok,,

bana kalırsa direk pa 800 al,,pa800 ü elden çıkarmasıda kolay,,pa2x ağır cihaz olduğu için ve pahalı olduğu için satarken hemen alıcı bulamazsın,,pa 800 de rom yanma olayı vardı o sorun çözüldü baska sorun çıkarmıyo pa800,,
pa2x de led sorunu oluyo,polifonik olarak pa2x 196 polifonı pa 800 128 polifoni,,rom pa2x de daha geniş,,pa800 de 256 rom a kadar yükseltibiliyor,,256 rom neyine yetmeyecek,,pa2x in çoğu özelliği pa800 de mevcut,,bi kaç özellik hariç ve efekt falan filan hariç,,saund farkı pa2x de daha canlı ama pa 800 de pa2x den aşağı değil,,yınede kendin bilirsin,ben olsam pa 800 alırdım direk,,kolay gelsın

dostum mantık olarak pa2x daha pahalı olduğu için daha iyi olması gerekir tabiki. ama aradaki fiyat farkıda az değil. pa800 64mb ram, pa2x de 128 ram bulunuyor. ikiside 275 euroya 256mb ram e kadar dtl elektronikte yükseltiliyor.pa2x te mp3board var pa800 de yok. istersen sonradan taktırıcan. birde hangisini alırsan al ikisindede aynı ritim ve sesleri kullanıcaksın şuan.

Ben xd9 kullanıyorum. Her iki cihazıda çok fazla tanımam. Yalnızca virkaç vidyolarını izledim. Demolar falan dinledim. Ama pa2x bazı yerlerinde beni çok etkiledi. Benim için nerdeyse sadece hayal niteliği taşıyan pa2x i ben bile birdenbire istedim. Nasıl alabilirimin hesaplarını yamaya başladım. Ama çok pahalı cihaz. Karar senin. Ben olsam 2x alırdım.

pa800 al, 400 mp3 boar, 600 tl 256 mb ram. Dolayısıyla sıfır halde 4900 tl ye geliyor. pa2x 7000 tl.
sound farkı yok.
pa 2x ilk aldığınızda 128 mb ram, 256 ya çıkarsa 250 euro fark vereceksiniz.

pa800 de üzerinde kolon ve daha hafif.
pa2x eşek yükü kadar ağır, kolon yok, bir yere gitsen yanına da en azından basit kolon götürmen gerekir. (arkadaşlar arasında basit bir eğlence için)
pa2x pro mantıklı bir cihaz değil bence.

pa800 e 256 mb ram ile pa2x setlerini okuduğu gibi, sanırım 3x in setlerini de okuyacak.

boşuna cihaz masrafı.

pa800 yeter artar bile.