pa 900 yolda geliyor 256 mb ram lı hemde :)

Cevap: pa 900 yolda geliyor 256 mb ram lı hemde :)

servet selam. 196 olmaz kesinlikle 96+96 dahi olsa 192 olur. yada 96+64 160 mb olur.
256 yapsınlar ne ugraşıyorlar ki küsürlü rakamlarla :)

vallahi abim bende fuarda konuşulanları aktarıyorum doğrudur 192 olabilir.190 küsür olduğunu hatırlıyorum ama tam bilmiyorum:)bu konuyu başka bi sitede mustafa abim açıklamıştı ve banada mantıklı geldi.malum 3x le birebir aynı özellikleri taşımayacaktır ki arada fark olsun.gerçi çıkmayan alet hakkında konuşmak doğru değil yine söylüyorum bekleyip göreceğiz ama 1 buçuk sene daha bekleneceği konusu doğrudur.bence elimizdeki aletlerin değerini bilelim abiler.bırakın onu bunu çıkacakta ne olacak 3x çıktı hala tam anlamıyla 3x için yapılmış profesyonel bir usb çalışması yok.keza tyros 4 vs diğerleride aynı aleti çıkarıp bırakıyorlar destek vs tam anlamıyla hala yok.

Bence fiatını 600 deki gibi şimdiden yazmaya başlayalımki adamlar fiat araştırması için yorulmasın üstüne kendi setlerini yapsınlar üç beş de oradan kazansınlar bu konuda yardımcı olalım distribitöre

PA 900 Çıkması 3x i bitirmek Bence daha böyle bir şey olmaz. Ki daha pa 600 yeni cıktı. ve baya os eksiği var. pa 900 ün çıkması 2 3 yılı bulur tahminen.

Cihazı görmeden yorum yapamam

4500 tl den aşağı olmaz fiyat...

bence yine yamaha son noktayı koyar yeni çıkaracağı modelle.

arkadaşlar ben sizleri anlamıyorum elinizdeki aletlerden memnun değilmisiniz değilseniz niye aldınız bir dedikoduyla yok fiyatı şu olur yok bu olur yok ram 196 yok 256 olacakmış yok üstünde hoperlörü varmış eee bu özellikler zaten klavyelerde vardı ne diye birdaha konuşuluyor bu mevzuular anlamış değilim bana göre bunlar özellik değil zaten korg akıllı bizlerin yenilik tutkusu olduğumuzu biliyor bir klavye çıkarıyor arkasından sıfır diye aynı klavyeyi allıyor pulluyor kasayı boyuyor 2 tuş ekliyor (o tuşlarında neye yaradığı önemli değil) birde fiyat çakıyor bizimkilerde hemen elindeki aleti 5 e aldıysa 3 e elinden çıkarıyor aynı aleti 7 e alıyor aldığı aletede eski kullandığı seti yüklüyor. eee noldu şimdi kime yaradı bu iş millet uzaya çıkıyor biz hala 256 rem konuşuyoruz sayemizde korg para kazanıyor valla eski aletleri mesela e70 vardı onu boyayıp yeni alet var dese denemeden dinlemeden paralar yatıp siparişler verilir bence KORG firmasına artık tepki verme zamanı geldi galiba

yazdıklarına imzamı atarım aletler farklı setler aynı =)

arkadaşlar ben sizleri anlamıyorum elinizdeki aletlerden memnun değilmisiniz değilseniz niye aldınız bir dedikoduyla yok fiyatı şu olur yok bu olur yok ram 196 yok 256 olacakmış yok üstünde hoperlörü varmış eee bu özellikler zaten klavyelerde vardı ne diye birdaha konuşuluyor bu mevzuular anlamış değilim bana göre bunlar özellik değil zaten korg akıllı bizlerin yenilik tutkusu olduğumuzu biliyor bir klavye çıkarıyor arkasından sıfır diye aynı klavyeyi allıyor pulluyor kasayı boyuyor 2 tuş ekliyor (o tuşlarında neye yaradığı önemli değil) birde fiyat çakıyor bizimkilerde hemen elindeki aleti 5 e aldıysa 3 e elinden çıkarıyor aynı aleti 7 e alıyor aldığı aletede eski kullandığı seti yüklüyor. eee noldu şimdi kime yaradı bu iş millet uzaya çıkıyor biz hala 256 rem konuşuyoruz sayemizde korg para kazanıyor valla eski aletleri mesela e70 vardı onu boyayıp yeni alet var dese denemeden dinlemeden paralar yatıp siparişler verilir bence KORG firmasına artık tepki verme zamanı geldi galiba

doğru söze ne denir... helal olsun...