pa 900 yolda geliyor 256 mb ram lı hemde :)

Cevap: pa 900 yolda geliyor 256 mb ram lı hemde :)

arkadaşlar fiyat yksek olacakmış 4800 dendi o civarlarda x3 ü aratmayacak bi alet yağılmış ayrıca pa 600qt yi zaten bu ara alet diye satanlardan ben duymuştumm...

Sezon geçmeden çıkmaz diye düşünüyorum.Çünkü sezon ortasında org değiştirmek, cihazı yüksek fiyattan almak demek.Durduk yere yüksek fiyattan almak da ahmaklık olur biraz.Hele cihazın durumunu, artılarını ve eksilerini bir görelim.

vallahi ülkemizde daha org çıkmadan sipariş verenler olunca korgda bindirdikçe bindiriyor... Yani sanki ilk defa org görüyomuş gibi davranıp üstüne atlanırsa, korgda maliyeti 1000 tl ye yapılan orgu 7000 tl ye satar. ki satılıyorda.. noluyor? biz de kazıklandığımızla kalıyoruz..

vallahi ülkemizde daha org çıkmadan sipariş verenler olunca korgda bindirdikçe bindiriyor... Yani sanki ilk defa org görüyomuş gibi davranıp üstüne atlanırsa, korgda maliyeti 1000 tl ye yapılan orgu 7000 tl ye satar. ki satılıyorda.. noluyor? biz de kazıklandığımızla kalıyoruz..

aynen katılıyorum.yaw arkadaş bu ne böyle her ay bi org çıkıyor.eskiden neydi öle yaw e40-e70-g-600 g800 is40 falan filan bi org çıkardı bi üstü 1-2 sene sonra çıkardı.teknoloji gelişti artık

sadece org mu telefon araba televizyon hersey orga kadar yansıdı ki siz düşün bir telefon gibi yaygın degil

iyi pa900 cıksın pa800 ucuzlar :)

aslında yanlıs yapıyor firmalar kendi kendine calan org yapsınlar sesle komut verecen istedigini calacak org sunu cal org bunu cal o zaman insanlar doyumsuz olur yeni bir alet cıkınca hemen ustune atlıyorlar sonra baslıyorlar orası olmamıs burası olmamıs

bu iş cep telefou işine döndü.daha birini tam çözemeden çıkan yeni model için eldeki orgu ucuza çıkarıp yeni modeli almak.sonunda firmalar müzisyenleri de bu işe alıştırdılar.pa800 e zaten rem takılıp yükseltilebiliniyor.900 ün çok daha üstün özellikleri yoksa almaya değmez.bence düğün işi yapanlardan durumu vasat olan pa80,biraz iyice olan da pa800 le temiz ve dikkatli kullanırsa ömürboyu geçinir gider.bu işi benim gibi hobi olarak yapanlara ise roland g serisi yeter de artar bile.....zar zor kazandığınız paraları böyle boşa harcamayın derim ben.parası olanlara birşey diyemem onlara serbest.....

selam.arkadaşlar haberi nereden duyduğunuzu bilmiyorum ama çıkmadan konuşmak yanlış olur çünkü namm fuarında bu yılın sonuna doğru tanıtımı yapılıp tanıtımdan 1 yıl sonrada anca piyasaya sürüleceğini söyledi arkadaşlar.ve benim duyumuma görede 196 mb ram olacak dendi.malum pa 600 96mb olarak çıktı pa 900 de 196 mb ram olacak deniyor.dediğim gibi çıkmadan konuşmak yanlış olur...

yandık.. şimdi işin yoksa 6ay pa900 rivayetlerini dinle dur :)
ayrıca şu yoruma takıldım ben. :pa600 ü millete kakaladılar, millet deneme tahtası oldu, vs.. yanlış anlaşılmasın pa600 parasını fazlasıyla hak eden bir klavye. kategorisi belli. pa900 (daha içeriğini bilen yok) tahminlere göre pa800&pa2x arası geliştirilmiş özellilerde bir alet. yani pa600le uzaktan yakından alakası yok. hiç bir firma kulanıcısını bir seferlik düşünmez. biz bu firmalara herzaman lazımız. firmalarda bize lazım. hemen alınganlık yapmaya tenkitler savurmaya gerek yok. bekleyelim alet çıksın piyasaya ondan sonra yorumlarız..

Moderatör tarafında düzenlendi: