- Enst.
- Yok
arkadaşlar pa 900 da şuanda tek sıkıntı oda önemli birşey değil oturmuş bir limiter ve global ayarı olmayışıdır.Dün gece saat 01:00 lere kadar bununla uğraştık ama eni iyi saundu yakalayana kadar devam edeceğiz şunuda denedik çok önemli cihaz üzerindeki ekolayzır bölümünde bir ayarlama yaparken kesinliklikle kendi hoparlorleri üzerinde yapmayınız o sizi %100 yanıltır biz bunun dün denemesini yaptık o sebeble cihaza şuanda pa 800 setleri bile yükleseniz bu sizi tam anlamıyla tatmin etmeyecektir.Bunun sebebi cihazla ilgi bir sorun değil sadece çok ince ayar yapılması gerekiyor onuda inşallah pazar günü çalışmış olduğum düğün salonunda yapacağız çünkü bu ayarlamalar kısık seslerle yapılmıyor en iyi saundu alabilmek adına biraz yüklenmek gerekiyor.Evet PA3x çok iyi bir cihaz ama PA900 Pa3x in en iyi alternatifi şuanda bence fiyatına göre en iyi özelikleri barındıran bir cihaz kullandığım için söylemiyorum ama çevremde kullanmayanla bile bu yorumu yapar oldular sakın cihazın kasasına aldanmayalım sanırım KORG bundan sonraki çıkaracak olan serilerinede malzemede eskisi gibi BONKÖR davranmayacak yeni bir os geldiğinde alet dahada iyi olacak sizden ricam YENİ OS için sürekli mail atın KORG sitesine ayrıaca diğer bir konuya değinmek isterim yazmadan geçemeyeceğim alet üzerinde verilmiş olan (CE SET) Bana göre bu cihaza göre tam bir fiyasko ben aleti ilk incelemeye gittiğimde üzerindeki orjinal setinden dolayı çok şaşırdım ve PA 900 için sanki satılmasın diye çok uğraşılmış bir sürü saçma ses bir sürü saçma ayarlar çok üzüldüm ve üzülerek beklediğim bu değil dedim vazgeçtim sonrasında ERCAN kardeşim aldığı zaman uzunca inceledik başka şeyler deneyerek aletteki o ışığı görünce dedim bu cihazı alabilirim.Yani demem o ki gerçekten cihazı incelemeden karar vermeyin cihazla ilgili sormak istediğiniz hertürlü soruya açığımdır.
SAYGILARIMLA........
SAYGILARIMLA........