pa 800 yardımmm :(

Cevap: pa 800 yardımmm :(

ekran dokunmatiği normal ama şuan org fabrika ritimleri ayarlı ama çalmıyor seslerde ritimlerde

yukarıdaki sıralamayı aynen uygula.

uyguladım yine aynı :(

güncelll :( :(

Arkadaşlar anlatmışlar ama her şleyi silbaştan tekrar yapalım.bir usb ye os res 2.1 ayrıca format pakage dosyalarını yükle her ihtimale karşılık bu dosyaları internetten yeniden indir usb ye at.bir de yükleyeceğin seti at.org kapalı iken intro 1 tuşuna basılı tutarak aç.usb den format pakage yi seç yükle cihazı tekrar kapat yine intro1 e basılı tutarak aç usb den os res 2.1 i seç yükle.yeniden kapat bu sefer normal aç zaten açılıştan sonra ekran ayarını yap. daha sonra setini yükle.yükleme bitince usb den setini yükle.yükleme bitince usb den setini aç içindeki global dosyasını seç tekrar yükle(bunun sebebi set yüklenirken bazen global tam yüklenmiyor) cihazı kapat aç.işlem tamam.bu yazdıklarımı sırası ile aynen uygula ilgili dosyaların linkini de aşağıya veriyorum.sayfa açıldığında utilities başlığının karşısında(inen dosyaları zipten çıkarmayı unutma)
Korg Pa800 Software

denedim hocam yine aynı ne yapacam ben bu orgla ya :( v2.1 değil de 2.0 mı yüklesem ? Yine orgu açtığımda en baştakı çizgi dolu gözüküyor

öyle birşey olması imkansız bu işlem ful format işlemidir.fabrika dataları dahil bütün bilgiler sıfırlanır.biryerlerde yanlış yapıyorsun bence

bilmiyorum hocam dtl yi aradım bugün dediği tek laf getir görelim başka hiç bi açıklama yapmıyor merakta ediyorum garantisi karşılycak mı acaba. format atılıyor ama org fabrika ritimleriyle açıldığı zaman orgun ritimleri sesleri bile çalışmıyor.

düşük voltaj olabilir birde başka yerde dene oda çare olmuyorsa set yükle en son bak çalışırsa sorun yok çalışmazsa ram i yakmış olabilirsin.