piyanist kardeşim seti bir daha indirmeni tavsiye ederim normalde bütün olarak yükleniyor bir daha dene istersen saygilaryaman kardeş set bi bütün olarak yüklenmiyo tek tek yükledim bu seferde pcm ler yani sample sesleri yüklemiyo
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
piyanist kardeşim seti bir daha indirmeni tavsiye ederim normalde bütün olarak yükleniyor bir daha dene istersen saygilaryaman kardeş set bi bütün olarak yüklenmiyo tek tek yükledim bu seferde pcm ler yani sample sesleri yüklemiyo
teşekkür ederim eren kardeşim güle güle kullanabicim set harbiden indirdim yukledim gercekten güzel özenle hazırlanmıs editlenmiş elektrolar harşka ankara ritmleride ama pcm klasörü 64.1 mb hemen işe yaramayan samplere sildim 60 mb kadar indirdim ellerine saplık tavsiye ederim arkadaşlar
çoğu arkadaş yükledi ve bir problem olmadi ram yanmasi setin büyüklüğünden değil aletin efektleri ayiramayip okuyamamasindan kaynaklaniyor.aleti komple sifirlayip bu seti yükle güle güle kullanustat set benim pc de 69.6 mb görünüyor yüklersem rem zarar görürmü saygılar
arkadaşim seti tekrar indir veya seti açarak tek tek yükle .global.performans vs.olarakarkadaşlar bu set set olarak klavyede görünmüyo haliyle bu seti yükleyemiyorum nedeni nedi acaba ii çalışmalar..
sanırım dosya adresinde sorun var kontrol edermisiniz.