Pa 800 sorunları yardım?

Piyanist_ilk@y

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa4x- Korg is35-Yamahaor700v2
Arkadaşlar Pa800 almak istiyorum bazı abilerimden duyduğuma göre Pa800 kötü diyorlar elektrik kesintisi olunca ram yakma durumu ve pa80 den farkı olmadığı söylediler ama ben Pa 800 almak istiyorum bi yandanda Pa80 ni satıp 800 mü alyım yoksa Pa3x mi?

Cevap: Pa 800 sorunları yardım?

Klavye tavsiyelerinzi bekliyorum saygılarımla....

pa800 ü bazı yerden yere vuran arkadaşlarımız oldu sitemizde, eksiklikleri olsada bence güzel alet.. bence pa80 den farkı yok diyen arkadaş müziği bıraksın.. pa800 ün swichleri ve pich bendi biraz sıkıntı yaşatabilir, bazen çok farklı sorunlar yaşayanlar oldu çevremde ama bence şu an pa800 en mantıklısı, farklı bi tarz arıyorsan a2000 al emolu..

bende pa800 le program yaparken sıkıntılar yaşadım saund çok kötü gelmişti ama çok büyük bi ihtimalle aletin ayarları ile alakalı bi sıkıntıydı yaşadığım.. şimdiden hayırlı olsun

Harika bir cihaz.Malzeme kalitesi kötü diyenlerin büyük çoğunluğu orgu hor kullanan,onunla güreşen tipler ayrıca v2 modellerde ram sorunu yok.orgun tchelicon ses işlemcisi bilgisayar mantığı ile çalıştığı için ayarsız,tutarsız ses ve ritimli bozuk set yüklemezseniz,orgun ram kapasitesinin üzerine çıkmazsanız asla bozulmaz

Moderatör tarafında düzenlendi:

sağda solda pa800 ü kötüleyenler nedense bakıyorsunuzki hep pa800 alıyor sonraları,,kendi yalanlarında boğulup gidiyolar,bi alete çamur atılırda bu kadar çamur atılmaz,
millet bekliyoki benim cihazıma hiçbir şey olmasın 30 sene kullanım bu nankörlüktür yaw,elektronik cihazların hepsinde sıkıntı olmuyormu,çamaşır makinasından tut cep telefonundan bulaşık makinası buzdolabı ne kadar elektronik varsa her an sıkıntıyla karşı karşıya gelebilirsiniz,

insanlar bi orgtan yediği ekmeği görmezler ama orga ufak bişey olsun 100 lira para versinler hemen dedikoduya başlarlar,işte kolay kazanmıyoruz vay şu kadar param çöpemi gidecek yok şu yok bu,vereceksin tabi kardeşim ona 100 lira veriyorsun ama 100 milyar götürüyorsun,

pa80 ile pa800 aynı diyenler zaten yalan söylediklerini kendileride biliyolar,

bazı arkadaşlar pa800 e çamur atmak için ortaya bi laf atıyolar sonra attıkları lafa kendileride inanıyolar,

pa80
64 polifonik
16 mg hafıza
sample yüklenebilir,
disketli

pa800 ise
128 polifonik
64 mg hafıza 256 mg yükseltmek kullanıcıya bağlı istediği zaman yükseltebilir,
usb girişli bilgisayara bağlanabilir,
mp3 board takılıyor
sample yüklenebilir,

daha çok şeyler varda sadece bunları yazdım ,

hiçbir orga çamur atılmaması müzisyenin görevi olması gerekir,

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim ben pa80nmi satıp bir pa800 alıcam ALLAH nasip ederse o pa800 çamur atanlara inatt..... sağolun varolun