pa 800 problem ( videoyu izleyin yorumlarinizi bekliyorum )

• Konbuyu başlatan han80
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 7K
Cevap: pa 800 problem ( videoyu izleyin yorumlarinizi bekliyorum )

Arkadaslar. Para verilip alınan USB setler ile bizim download ettigimiz setler arasında nasıl bir fark var eğer herhangi bir fark varsa bende para ile aliyim

hocam usb set özenle yapılmış settir,ritimler sesler sampler,kitler v.s v.s her şey kaliteli,bu işlerde çok profesyonel olan şahıslar tarafından hazırlanan setlerdir

piyasa setlerini hazırlayanlara acemi demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın,piyasa setlerindede güzel setler var,
bana kalırsa en güzel set,beğendiğin ritimleri sesleri toplayıp kendine set yapabilmendir,

zaten basta kemanlar da sıkıntı yok uflemelı sese basınca baslıo genel bı prob. yok yani

arkadaşım bence yüklediğin setin ayarlarıyla alakalı. bence başka setleride dene,bir arıza olduğunu düşünmüyorum...hayırlı olsun

bencede ram yanması değil ,osc ve ses ayarlarına bir bak derim. ben ram yanmış pa800 dinledim çok daha çekilmez ,hemde çızırtılı iğrenç bir ses veriyor....allah kolaylıklar versin..

bu seslerin asıl kaynağı efekler çözersen ordan başka yolu yok değiştireceksin ve ayarlarını minimum yapacaksın tabi bu bilgin varsa

gardas ben hollanda,dan sahin bu sorunu bende yasadim ve diger arkadaslarim.
korg pa800 ram yanmis ritimlerde cirilti ve seslerde,de cirilti patlamalar oluyor.

saygilarimla sahin

gardas ben hollanda,dan sahin bu sorunu bende yasadim ve diger arkadaslarimda.
korg pa800 ram yanmis ritimlerde cirilti ve seslerde,de cirilti patlamalar oluyor.
ram degismesi lazim bu da cok zor tam ekranin altinda,kendin,de ugrasip degistirebilirsiniz ama garanti yok 3 veya 5 ay sonra yine ayni olur.bu ram degismesi icin korg firmasinda olmasi lazim

saygilarimla sahin

hocam ram yanmış olsa zaten ses cızırtılı değil. çok bozuk gelir. ramda bir sorun yok eğer aynı sorun bütün seslerde varsa ses kartında da bir sorun olabilir. eğer yakınsanız dtlye götürmenizde fayda var. anlaşılan huylanmışsınız siz. en güzelini dtl bilir. burdan ne desek yalan oluır.

Oncelikle Sound-rec - sample info- mono time degerinde kaç sn yada bytes görüyorsun onu bizlere söyle.

2cisi ise hazır monotime kısmına gelmişken tempo altındaki menu tusuna bas ve Multisample kısmına gecerek Efeksiz olan ham haldeki kmp leri tek tek dinle. Bak bakalım herhangi birisinde haşırtı çıtırtı patırtı fısıltı varmı ?

hocam videodaki hoparlör yanılmıyorsam peavey markasının pr15 modeli.memnun musunuz?özellikle açık havada deneme imkanınız oldu mu?fiyatı hakkındada bilgilendirme yaparsanız sevinirim...