pa 800 mü yoksa pa 600 mü

Cevap: pa 800 mü yoksa pa 600 mü

:) 1000 euro fiyatı olupta henüz piyasaya çıkmamış bir alet 2000euroluk pa800 le değil eş değer yanından bile geçmez akıl var mantık var:) he dersenizki pa80-pa500-pa600 bu üç orgu kıyaslayabilirsiniz. Bende ozaman derimki bu 3ünün içinde en ideali pa80 dir.

akıl var mantık var:) pa600 nerde dinledinde pa80 e tam not verdin,hadi dinledin farzedelim aradaki teknolojiden haberin varmı ? bide şu milletin org yarıştırma çapası kadar saçma sapan bi konu olamaz,adam sana korg İ3 ile bi düğün yapar aklın tavana vurur sende 3x olsa ne 800 olsa ne,çalamadıktan sonra.Klavye çalmak sadece pichbender,koma macun vs vs değil bırakın sidik yarıştırmayı elinizdeki cihazın kıymetini bilin,tyros4 ü olana 4 katı pa3x olana 3 katı yöğmiye vermiyorlar bırakın bu çocuksu yarışmaları..

arkadaşlar 55TR nin de arkasında made in ıtaly yazıyor ama yüzde yüz çin mali tuşesinden bile belli yerinden fırlayacak gibi o yüzden her gördüğünüze inanmayın pa600 de büyük ihtimalle çin malı olacak 800 lerinde büyük çoğunluğu çin malıdır arada bir iki de ıtalya malı çıkıyor işte

Arkadaslar kusura bakmayın ama daha alet piyasada yok bazı yorumlar ıcın erken bana göre. Doğmamış cocuğa don biçilmez.....şu an yaptığımız bu....

arkadaslar sorunun cevabi cok basit herhangi bir usb seti yada normal bir seti hem pa800 e hemde pa600 e yukleyip ayni tesisatta calip dinlersiniz .zaten usb setler yada paylasilan setler hic olmasa idi acaba ne yapardik?????

ustalar bu konu hakinda bende bisey söyleyim alet piyasaya cikti yanliz türkiyede degil ben orgu denedim pa600 kibar nazik bisey ama sistem ayni tüm korg pa lar gibi mp3 board icinde 96 mb rom hafizasi icinde mp3 yanliz 1 kanal üzeri benim fiyat konusunda ve bu rom 96 mb olmasindan dolayicok hosuma giti

konulardan söz edilmisken ben pa800 ile 4 sene sahne aldim icinde 64 mb ram vardi bunu 128 e yükseltmek icin 400 euro para isteniliyordu 2400 euroya pa800 almistim
oysa pa600 de en cok hosuma giden yanida 96 mb hafizasi olmasi yoksa pa600 pa800 degerinde kesin olmazdi kimsede almazdi sanirim.

vokal yok mp3 1 kanal üzeri ram artirma ilerde yok bide benim acilis dügmesi hosuma gitmedi üzerine birkac saneye bsaili tutuyorsun org aciliyor kapatmak isteyincede birkac saneye basili tutuyorsun org kapaniyor ama sistem pa800 ile ayniyani kulanimi global ayarlari swicht dügmesi ve ritimler bile ayni dinledigim kadar seslerde ayni tane tane cikiyor

bunu sizlere bildireyim dedim
saygilarimla

akıl var mantık var:) pa600 nerde dinledinde pa80 e tam not verdin,hadi dinledin farzedelim aradaki teknolojiden haberin varmı ? bide şu milletin org yarıştırma çapası kadar saçma sapan bi konu olamaz,adam sana korg İ3 ile bi düğün yapar aklın tavana vurur sende 3x olsa ne 800 olsa ne,çalamadıktan sonra.Klavye çalmak sadece pichbender,koma macun vs vs değil bırakın sidik yarıştırmayı elinizdeki cihazın kıymetini bilin,tyros4 ü olana 4 katı pa3x olana 3 katı yöğmiye vermiyorlar bırakın bu çocuksu yarışmaları..

Arkadaşım zaten pa600 ün şuana kadar çıkmış olan mevcut demolarını baz alarak konuşuyor onlara göre yorum yapıyoruz zaten. Bu demolardan yola çıkarak yapıyoruz yorumları

Pa600 henüz türkiyede yok maddi sıkıntıdan dolayı satıcaksanız pa80 alın hocam hemde enaz zararla sıyrılırsınız.